Jurist met kennis van ondernemingsrecht en IT

Opdrachtgever
BizSales
Geplaatst op
09-02-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
3
Bekeken
467
Status
Gesloten
Referentie
Contract/IT Reseller

Omschrijving

Startende bedrijf
Ik sta aan de vooravond om een start-up te beginnen. In beginsel zullen het voornamelijk sales en marketing activiteiten zijn in de IT sector. Naar mate de groei van het bedrijf vorm begint te krijgen, zal ik de activiteiten binnen het bedrijf uitbreiden waardoor de diensten 'van uit huis' geleverd kunnen worden i.p.v. het uit te besteden.

Vraagstuk/gewenst profiel
Ik ben op zoek naar een jurist met als specialisatie ondernemingsrecht en IT. Het doel is om mij te helpen bij het verder aanvullen van een reseller contract waarvan het concept van de vendor(leverancier) reeds ontvangen is. Daarbij moet in acht worden genomen dat de reseller een starter is en in staat wordt gesteld door de vendor om laagdrempelig een bedrijf te starten en de oplossingen en services te verkopen. De oplossing bestaat uit een online omgeving (Saas) en de services bestaan uit installatie- als inricht-werkzaamheden.

Wellicht ten overvloede, moet er een bijdrage geleverd moeten worden vanuit het perspectief van de reseller en niet vanuit de vendor.

Bij aanmelding ontvang ik graag het uurtarief en/of een 'fixed price' voor het project. Alhoewel ik me realiseer dat het laatste moeilijk kan zijn, ben ik toch benieuwd naar juristen met ervaring die dit appeltje vaker geschild hebben. Ervaring met IT/software gerelateerde contracten is een vereiste.

Ben jij de ervaren deskundige die mij voor een gunstig tarief kan helpen?

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  09-02-2016 19:10
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  11-02-2016 11:19
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  11-02-2016 16:27
  Plaats
  Maarn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten