RECRUITMENT / RESOURCE CONSULTANT

Intermediair
WVN Consultancy
Geplaatst op
10-02-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
4
Bekeken
323
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor jullie reacties. Helaas heeft de klant besloten met een kandidaat van een andere leverancier verder te gaan. Tot een volgende keer! Groeten, Menno


Omschrijving

RECRUITMENT / RESOURCE CONSULTANT
Start 1 maart
duur 3 maanden bij aanvang met optie op verlenging
Regio Haaglanden

Wat ga je doen?
Jij bent Recruiter voor onze klant in het onderwijs. Je werkt met je team aan het succes van onze klant. De Recruiter helpt onze klant bij het efficiënt inrichten van instroom van talent. Hierbij ligt het accent op specialisaties vaste functies en op inhuur voor schaal 10 en hoger.

Je bent verantwoordelijk voor het werven en selecteren van docenten in het voortgezet onderwijs. Daarnaast voer je uitgebreide selectiegesprekken en zorg je voor een zorgvuldige referentiecheck. Je bouwt mee aan het succes van onze klanten en brengt ze in contact met hun toekomstige talenten.

Je komt te werken in een zeer gedreven team, wat zich kenmerkt door resultaatgerichtheid in combinatie met passie, creativiteit en enthousiasme.

Waar dien je rekening mee te houden bij je reactie

Je dient meerdere jaren aantoonbare ervaring te hebben in de commerciële arbeidsbemiddeling en bij voorkeur affiniteit te hebben met het onderwijs!
Je moet beschikken over een ondernemersmentaliteit en je begrijpt dat de juiste kandidaten vinden meer is dan enkel het invullen van vacatures.
De juiste kandidaat beschikt over Hbo werk- en denkniveau en is voor 40 uur per week beschikbaar.
Je hebt ervaring als recruiter of intercedent (minimaal 2 jaar) . Een netwerk van docenten en kennis van het onderwijs is een pré.
Eigenschappen van de juiste kandidaat zijn; proactief, sociaal vaardig, inlevingsvermogen, goede communicatieve vaardigheden, geen 9 tot 5 mentaliteit, commercieel, en in kansen denken.
Wat verwachten wij van jou?
Dat je gedreven bent en een HBO diploma bezit. Je bent assertief en je hebt een achtergrond in de personele dienstverlening. Liefst met ervaring als recruiter van vaste functies en met kennis van verschillende vormen van inhuur van externen. Daarnaast ben je communicatief vaardig en handel je pro-actief.

Bedrijfsprofiel
Wij zijn WVN en wij zijn anders. WVN Consultancy is de onafhankelijk expert voor de inhuur van externen. Voor onze klanten is het inzetten van flexibel personeel van strategisch belang maar ontbreekt het vaak aan grip op het inhuurproces.

WVN Consultancy biedt een daadkrachtige aanpak met pragmatische oplossingen waarmee organisaties grip op inhuur krijgen en behouden. Bij ons start je je carrière bij een van de meest innovatieve Consultancy organisaties van Nederland.

Je collega’s zorgen voor een leuke, enthousiaste sfeer waarin kwaliteit en dienstverlening voorop staan.
Locatie
Randstad

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  10-02-2016 14:22
  Plaats
  Made

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  11-02-2016 20:51
  Plaats
  Landgraaf

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  12-02-2016 18:18
  Plaats
  Gouda

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  16-02-2016 14:21
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten