EMVI specialist

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
10-02-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
16
Status
Gesloten
Referentie
PP

Omschrijving

De afdeling Uitvoering Werken is onder meer verantwoordelijk voor de realisatie van de nieuwbouw en reconstructie-projecten op het gebied van wegeninfrastructuur. Dit varieert van reconstructies van kruisingen tot het ontwikkelen van nieuwe tracés. De provincie heeft circa 1200 kilometer weg in beheer en onderhoud.

De afdeling bestaat uit drie teams: Projectmanagement en Concessiebeheer (PMCB), Ontwerp en Realisatie Werken (ORW) en Aanbesteding, Bouwrechtelijke- en Grondzaken en Regiotaxi (ABGR). In totaal telt de afdeling momenteel circa 80 medewerkers.

Bij onze aanbestedingen passen wij het principe van de Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI) toe. Wij willen t.a.v. EMVI een kwaliteitsverbetering bewerkstelligen op proces en inhoud. Wij zoeken nu een collega die aan dit verbetertraject inhoud gaat geven.

Taken en verantwoordelijkheden

Je zorgt ervoor dat EMVI vroegtijdig een plek krijgt in het projectproces en zorgt voor borging in de AO.
Je verzamelt en analyseert de in de afgelopen jaren toegepaste criteria. Op basis van best-practises doe je voorstellen ten aanzien van toe te passen criteria.
Je toetst of de huidige beoordelingsmodellen voldoen aan de eisen en doet voorstellen ter verbetering.
Je maakt gevoeligheidsanalyses van de criteria en komt met voorstellen.
Je bent bij het consensusgesprek van alle EMVI-beoordelingen aanwezig en draagt zorgt voor de verslaglegging daarvan.
Je werkt onder verantwoordelijkheid van de teammanager ABGR maar werkt voor en samen met je collega’s van de hele afdeling. Tevens werk je nauw samen met aanbestedingsspecialisten, projectmanagers en projectleiders.

Kandidaat omschrijving

We zoek een EMVI specialist die voldoet aan het volgende profiel

minimaal een afgeronde HBO opleiding Civiele Techniek of vergelijkbaar;
minimaal 1 jaar ervaring opgedaan bij een aanbestedende overheidsorganisatie met de toepassing van EMVI bij de aanbesteding van infrastructurele werken en bij voorkeur minimaal 1 jaar ervaring opgedaan bij een opdrachtnemer met de toepassing van EMVI bij de aanbesteding van infrastructurele werken;
ervaring met verslaglegging van tenminste vijf (5) consensusgesprekken en dus met onderbouwing van beoordelingen;
bij voorkeur ervaring met verbetertrajecten dan wel procesoptimalisatie;
beschikt over de vaardigheid om gegevens en handelwijzen in het licht van relevante criteria tegen elkaar af te wegen en tot onderbouwde beoordelingen te komen (oordeelsvorming).
Verder ben je communicatief sterk en kun je goed uit de voeten met verschillende gesprekspartners en even zoveel belangen en meningen. Je hebt oog voor zowel de zachte aspecten (gedrag en communicatie) als de harde aspecten (gebruik van cijfers en tooling). Je bent analytisch ontwikkeld en procesgericht zodat je de impact van je voorstellen goed kunt overzien. Tot slot ben je resultaatgericht, oplossingsgericht en beschik je over de nodige flexibiliteit.

Wanneer we gebruik maken van de optie tot verlenging van de inhuur overeenkomst wordt het aantal uren per week opnieuw bepaald in relatie tot het werkaanbod in de verlengingsperiode van 6 maanden.

Start opdracht

14-3-2016

Eind opdracht

13-9-2016, optie tot verlenging 2 keer 6 mnd.

Uren per week

32-36

Reageren kan tot 20-2 met cv, motivatie en uurtarief incl. reiskosten en ex. BTW

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten