Functioneel beheerder

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
10-02-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Zoetermeer
Reacties
0
Bekeken
17
Status
Gesloten
Referentie
AvL

TOP-Opdrachtgevers

  • WTS Detachering 28 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Novaccent 23 opdrachten

Omschrijving

Gemeente Zoetermeer
Zoetermeer is uitgegroeid tot een moderne, complete stad. In het stedennetwerk van de nieuwe Metropoolregio nemen we een centrale plaats in. De inwoners waarderen 'hun' stad als een stad met veel ruimte en groen, een goede infrastructuur en een hoog voorzieningenniveau. In Zoetermeer wonen ongeveer 124.000 inwoners. De stad heeft ongeveer 48.000 arbeidsplaatsen te bieden. Er ligt een toekomstvisie voor 2025, die inzet op het continueren van de vitale stad die we nu zijn. Een stad met een gezonde financiële basis, waar het prettig wonen, werken en recreëren is.

Informatie en Automatisering
De afdeling Informatie en Automatisering is het organisatieonderdeel dat zowel op strategisch, tactisch als operationeel gebied ondersteunt en verbetert.

In de huidige situatie dient een gemeentelijke organisatie, als informatie verwerkend organisme, flexibel en slagvaardig te zijn om haar ambities waar te kunnen maken. Het verzamelen, ontsluiten, beschikbaar stellen en duurzaam bewaren van informatie is steeds meer van strategisch belang. directies Het proces van informatievoorziening is voortdurend in beweging, en informatie is steeds meer digitaal beschikbaar. Gezien de ontwikkelingen op digitaal gebied, kan het domein van informatievoorziening niet los worden gezien van automatisering. Beheer alleen is niet meer voldoende; interne oriëntatie op primaire processen hand in hand met externe oriëntatie op nieuwe ontwikkelingen en innovatie zijn van essentieel belang om gemeentelijke ambities waar te kunnen maken. Verbinding met andere afdelingen is dus essentieel voor automatisering en informatisering.

De afdeling bestaat uit vier teams, t.w. Advies & Projecten, Functioneel beheer, Automatisering en Informatiebeheer.

Opdracht
U zult uw werkzaamheden verrichten ten behoeve van het team Functioneel beheer. De gemeente Zoetermeer is op zoek naar een functioneel beheerder voor het Gemeentelijk Belastingensysteem van Centric (Key2Belastingen). Dit is een belangrijke applicatie mede gezien de bedrijfskritische status die Key2Belastingen heeft, de grote bedragen die hierin omgaan en de moeilijkheidsgraad en complexiteit van de applicatie.

De taken

Je bent belast met het dagelijks functioneel beheer van de applicatie Key2Belastingen. Secundair ben je achtervang voor het functioneel beheer van andere applicaties.
SQL-query’s schrijven in afstemming met de gebruikersorganisatie
Actief bijdragen aan implementatie nieuwe applicatie (verkeert momenteel in aanbestedingsfase, ook hieraan actieve bijdrage).
Troubleshooten van issues in applicatie en database
Gebruikersondersteuning en inrichten van actief key user management (m.n. “opvoeden” van gebruikers)
Leveranciersmanagement (specifiek het opgelost krijgen van openstaande issues)
Het opstellen van documentatie
Kennisoverdracht aan andere functioneel beheerders

De houding
Je acteert als een intermediair tussen gebruikers, automatiseringsdeskundigen/leveranciers en interne partijen.
Je voelt je verantwoordelijk en je weet van aanpakken
Je kunt gestructureerd en planmatig werken in een uitdagende omgeving

Criteria
Aantoonbare afgeronde MBO diploma, bijvoorbeeld op het gebied van IT/functioneel beheer;
Minimaal 3 jaar werkervaring in afgelopen 5 jaar in een soortgelijke functie, waarin men optreedt als intermediair tussen leveranciers, gebruikers en automatisering
Minimaal 4 jaar zeer uitgebreide ervaring in afgelopen 5 jaar met een Key2Belastingen omgeving
Dat betrokkene aantoonbare werkervaring heeft met alle specifieke maatwerkaanpassingen als toevoeging op Key2Belastingen die de gemeente Zoetermeer heeft, is van cruciaal belang

Competenties

Kennis van de organisatie: Gebruikt de verschillende werkterreinen, producten en diensten in de uitvoering van het werk, houdt daarbij rekening met de belangen van de organisatie.

Analyseren: Dringt snel tot de kern door en onderscheidt hoofdzaken en bijzaken

Samenwerken: Richt zich met anderen op een gemeenschappelijk doel, ook wanneer het een onderwerp betreft dat niet direct van persoonlijk belang is, helpt anderen en deelt de resultaten van het werk.
Realiteitszin: Schat de praktische haalbaarheid van plannen, doelstellingen en acties in, qua acceptatie en toepasbaarheid.
Gedurende de selectiegesprekken bij de gemeente zullen deze kerncompetenties beoordeeld worden.

Start opdracht

z.s.m.

Eind opdracht

na 6 mnd., optie tot verlenging 1 keer 6 mnd.

Uren per week

36

Reageren kan tot 14-2 met cv, motivatie en uurtarief incl. reiskosten en ex. BTW

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten