Informatie Architect

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
09-02-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
2
Bekeken
668
Status
Gesloten
Referentie
20118566

Afrondingstoelichting

Beste Relatie ,

Onlangs hebben wij je aanbieding ontvangen op de bovenvermelde opdracht. Nog bedankt daarvoor. Helaas hebben wij van de opdrachtgever een bericht ontvangen dat de aanvraag is ingetrokken.

Wij danken je voor de genomen moeite, ons jouw CV en motivatie te hebben toegezonden. Wij houden jouw gegevens in ons bestand voor toekomstige mogelijkheden.

Wij zijn je graag van dienst bij nieuwe opdrachten en wensen je veel succes in het vinden van een passende opdracht.

Tevens willen wij je wijzen op onze meest recente opdrachten. Deze tref je o.a. op onze website www.icq.careers onder de tab “vacatures”. Daarnaast kun je al onze aanvragen volgen via onze linkedin Groep en onderstaande social media.


TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20118566 Tijdelijke inhuur

Voor een overheidsorganisatie zijn wij op zoek naar een Informatie Architect.

Doel

De opdrachtgever is zowel een advies- als uitvoeringsorganisatie voor de wettelijke ziektekostenverzekeringen: de Zvw en de Wlz. De opdrachtgever een belangrijk aandeel in het op peil houden van de kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid van de Nederlandse gezondheidszorg.
Het belang van een goede informatievoorziening is de afgelopen jaren sterk toegenomen: klant- en werkproces worden in toenemende mate ondersteund door de kwaliteit en toegankelijkheid van de onderliggende informatie. Verder is informatie ook bepalend bij het tot stand komen van beleidskeuzes, het verantwoorden van bestedingen en het sturen van de ketens. Het is daarom van belang dat alle partijen in de keten met elkaar intensief samenwerken om de inrichting en onderlinge samenhang van de informatievoorziening én onderliggende technische voorzieningen te borgen.

Als het gaat om de informatievoorziening maken ketenpartners van de opdrachtgever gebruik van de standaarden iWlz, iWmo en iJw. Er is een integrale informatievoorziening nodig omdat door de veranderingen in de zorg klanten met een zorg- en ondersteuningsvraag in toenemende mate te maken zullen krijgen met meerdere ketens en organisaties. Interoperabiliteit van systemen en gegevens over de verschillende domeinen heen is dan ook belangrijk om klanten integraal te kunnen ondersteunen. Het doel van een integrale informatievoorziening is een keten waarin zowel klant als professional optimaal ondersteund worden door de informatievoorziening functie en waarbij de beschikbare informatie beleid, sturing en verantwoording mogelijk maakt. Hierdoor kunnen administratieve lasten verlaagd worden, professionals klanten beter ondersteunen en krijgen cliënten gebruikersgemak en inzicht als het gaat om Wlz, Wmo en/of Jeugdwet dienstverlening.
De opdrachtgever is een onafhankelijke en deskundige beheerder van standaarden en keteninformatisering. Dit doet de opdrachtgever voor ketenpartners binnen Wlz en 2015 ook voor ketenpartners binnen de Wmo en de Jeugdwet. Om deze taak te vervullen ontwikkelt en onderhoudt de opdrachtgever producten en diensten waarmee de keteninformatisering wordt gerealiseerd. Dit wordt gedaan in een team van ongeveer 20 mensen dat in het afgelopen jaar flink gegroeid is. Ten behoeve van de positionering van de informatievoorziening en architectuur is het team op zoek naar een informatie architect.

Omschrijving van opdracht

Van de informatie architect wordt een proactieve rol verwacht wanneer het gaat om de toepassing van technologische ontwikkelingen in de vorm van nieuwe ideeen, nieuwe ontwerpen en initiatieven. Bijvoorbeeld op het terrein van netwerkomgeving en architectuur. Een informatiearchitect die ervaring heeft met netwerkomgevingen in zowel overheid als niet-overheid, heeft onze voorkeur om ook te kunnen spiegelen aan andere domeinen. De informatiearchitect is aanspreekpunt op het gebied van architectuur en is expert met JAVA, CASE en XML. De informatie architect is bij uitstek betrokken bij vraagstukken op het gebied van keteninformatisering. Daarnaast zal de informatiearchitect betrokken zijn bij aanbestedingen rondom de technische diensten die het team levert.

Functie eisen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau

 • Minimaal 5 jaren aantoonbare werkervaring als architect

 • Minimaal 12 jaar kennis en ervaring met Ontwikkelingtools en JAVA

 • Ervaring met werken in een complexe bestuurlijke omgeving

Competenties

 • Analytische en sociale vaardigheden om de brug te vormen tussen collega’s, ketenpartijen en collega architecten;

 • Verantwoordelijkheid nemen voor het resultaat;

 • Samenwerken;

 • Kwaliteitsgerichtheid.

Functie Wensen

 • Aantoonbare ervaring heeft met netwerkomgeving, zowel in zorg- als overheidslandschap.

 • Ervaring met methoden zoals SCRUM, UML, ArchiMate

 • Ervaring als ontwikkelaar

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Amsterdam

Startdatum

18-02-2016

Duur

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Inzet

32 uur per week

Tarief

geen indicatie

Sluitingsdatum

15-02-2016

Sluitingstijd

09:00

Intakegesprek

NNB

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;

 • Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  09-02-2016 20:06
  Plaats
  Sneek

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  10-02-2016 09:22
  Plaats
  Beuningen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten