Senior Business Analist B

Intermediair
Xquisit
Geplaatst op
10-02-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
15
Status
Gesloten

Omschrijving

De afdeling is verantwoordelijk voor BI- en applicatieontwikkeling en voor het functioneel beheer van de statistieksystemen.
Het zwaartepunt ligt op het, in samenwerking met de verschillende statistiekafdelingen, tijdig voortbrengen van hoogwaardige informatieproducten (bijv. dashboards) en gegevenscomponenten (bijv. datasets). Het betreft hier de informatieproducten en datacomponenten die in de productie-omgeving zijn, dat wil zeggen die gestandaardiseerd en met afgesproken frequentie en kwaliteitseisen worden voortgebracht. Verder houdt de afdeling zich bezig met de uitvoering van technische taken rond vernieuwingen en aanpassingen van rapportages voor onder toezicht staande instellingen. Ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van generieke functionaliteit, die wordt gebruikt in het verwerkingsproces van toezichtrapportages en in het proces van het opstellen en ter beschikking stellen van macro-economische statistieken.

Functieomschrijving

Informatieanalyse en ontwerp.
Sparringspartner voor de product owner.
Overleg met leveranciers/ontwikkelaars van te koppelen systemen over de interfaces.

Skills

Uitstekende communicatieve vaardigheden
Analytisch sterk
Resultaatgericht
Zelfredzaamheid, kunnen werken in een omgeving welke in beweging is, waarbij de kaders nog (verder) moeten worden gedefinieerd.
Initiƫrend

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten