Verandermanager

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
11-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leidschendam
Reacties
0
Bekeken
23
Status
Gesloten
Referentie
PR

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Organisatie
Gemeente Leidschendam-Voorburg is een ambitieuze organisatie met ca 650 medewerkers die zich de komende jaren ontwikkelt naar een regie-organisatie. Veel van de taken die we nu nog als vanzelfsprekend zelf doen, worden dan geheel of gedeeltelijk door andere partijen gedaan, of we doen ze samen met anderen.

Als organisatie geven we vorm aan Het Nieuwe Werken: slimmer, efficiënter en effectiever werken, gebruik makend van nieuwe technologieën. Ons hypermoderne kantoor biedt alle mogelijkheden om optimaal te flexwerken (flexibel, tijd- en plaats onafhankelijk). Dit creëert nieuwe vormen van samenwerking, meer eigen verantwoordelijkheid; eigen creativiteit en oplossingsgerichtheid. Ook zoeken wij bewust de verbinding met elkaar. Dit alles doen we onder het motto: Vertrouwen, Verbinden en Verantwoordelijkheid.

Opdracht
Voor de uitvoering in het sociaal domein gold voor onze gemeente 2015 als een transitiejaar. Vanaf 2016 gaan wij de benodigde transformatie (verder) invullen. Om de transformatie mogelijk te maken zullen we binnen de gemeente de werkwijze van en sturing op de (uitvoering) dienstverlening sociaal domein verder ontwikkelen en verbeteren. Dit binnen de kaders van de (vernieuwde) gemeente brede visie op dienstverlening en met input van de ervaringen uit de transitie. De transformatie maakt ook dat we de samenwerking met maatschappelijke partners en zorgaanbieders verder moeten ontwikkelen en/of vernieuwen.

Binnen onze gemeente pakken wij dit projectmatig aan volgens drie sporen

-De toegang en toeleiding naar ondersteuning;
-Samenwerking met maatschappelijke partners: in de toegang, in de sociale netwerken en gebiedsgericht
-Sturing en organisatie van de dienstverlening in het sociaal domein.

Hiervoor zijn wij op zoek naar een ervaren verandermanager.
Als verandermanager maak je onderdeel uit van het kernteam van het project. Het kernteam bestaat uit projectleiders, een informatiemanager, een communicatieadviseur, een controller een projectondersteuner en een organisatieadviseur.

Jouw profiel
Je bent een ervaren Verandermanager die stevig in zijn/haar schoenen staat. Je bent pragmatisch en oplossingsgericht. Door je te richten op de mens en de processen breng je verandering teweeg.
Je weet actief verbinding te maken tussen de verschillende projectgroepen en ketens binnen het sociaal domein. Je bent in staat om samenhang tussen de verschillende processen en ketens voor betrokkenen zichtbaar te maken.
Je kent de wegen van de gemeentelijke overheid en kunt zonder aanlooptijd direct zelfstandig aan de slag.
Je bent in staat om de projectleider en deelprojectleiders te ondersteunen op het gebied van verandermanagement in de uitvoering van de (deel)projecten.

Doorslaggevend is dat er een klik is met de projectleiders!

Voor deze opdracht geldt bring-your-own device wat betekent dat je voor een eigen telefoon (met abonnement) en iPad moet zorgen. Je kunt wel gebruik maken van onze flexplekken met pc.

Criteria
Minimaal een afgeronde opleiding op WO-niveau
Je hebt minimaal 12 maanden aantoonbare ervaring in de afgelopen twee jaar in het optimaliseren van organisatieonderdelen van een gemeentelijke organisatie, specifiek het sociaal domein.
Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 4 jaar in het vakgebied verandermanagement, in de rol van manager of trainer.
Per direct beschikbaar.

Competenties

verantwoordelijkheid
creativiteit
visie
omgevingsbewust

Start opdracht

z.s.m.

Eind opdracht

6-9 maanden

Uren per week

24-36

Reageren kan tot 13-2 met cv, motivatie en uurtarief incl. reiskosten en ex. BTW

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten