Projectleider GSA

Intermediair
YER Interim Management Solutions
Geplaatst op
10-02-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Rotterdam
Reacties
6
Bekeken
753
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2522 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Afdeling GSA – Projectleider

Situatie

Vanaf 2015 is in Nederland de Grootschalige Aanbieding Slimme Meters (GSA) gestart. Tot en met 2020 zullen de netbeheerders aan alle kleinverbruik klanten de slimme meter aanbieden. Voor de organisatie houdt dit in dat in de periode tot en met 2020 aan ongeveer 2 miljoen klanten een slimme meter aangeboden moet worden. Deze grote operatie heet de GSA. Om deze grote operatie succesvol te laten verlopen, is binnen de afdeling GSA opgezet. Deze afdeling moet ervoor zorgen dat de GSA in control is, aan- en bijgestuurd kan worden, gemonitord, gerapporteerd en gecontroleerd wordt.

De GSA heeft een grote budget- en resultaatverantwoordelijkheid. Het is dan ook geen ‘gewone’ afdeling waar routinematig werk wordt uitgevoerd. De Afdeling GSA is de opdrachtgever van alle meterwissels binnen de organisatie, zij stuurt en bewaakt de voortgang integraal over meerdere afdelingen en ketens. Vanuit de afdeling wordt over de voortgang gerapporteerd aan het MT van Asset Management en aan de directie van de organisatie.

Functiebeschrijving
Wij zoeken een projectleider voor 40 uur per week. De projectleider krijgt de primaire opdracht mee om het huidige supply chain beleid omtrent voorraadbeheer van elektriciteit- en gasmeters in te richten, danwel te verbeteren. Je kijkt hierbij naar het complete logistieke proces (make forecast & plan demand, order goods, manage inventory CDC/LDC, deliver goods LDC en manage returns & repairs).

Je draagt tevens zorg voor

 • de nieuw in te regelen logistieke afstemming over maand en weekvolumes in het kader van de SMR5-meter;

 • het inrichten van uniforme afspraken over het voorraadbeheer proces (on-order (leverancier), in-transit, on-hand (CDC) en on-hand (LDC; registeren van voorraden op locatie) en zorgt dat

er afstemming gaat plaatsvinden;

 • het inregelen van frequentere afstemming over leveringen en leadtime verkorten c.q. flexibilisering;

 • het op niveau brengen van het proces van plannen van de meterbehoefte (Rolling forecast);

 • het inrichten en verbeteren van IT visie ontwikkelingen voor metervoorraadbeheer. Je neemt actief plaats in de stuurgroep. Je bewaakt de voortgang van de plannen en neemt waar nodig maatregelen om bij te sturen. Bij afwijkingen koppel je voor aan de belanghebbenden. Creëert draagvlak voor beleid.

Jouw profiel
Je hebt ervaring in zowel het opzetten en het beheren van logistiek supply chain management en sales&operations planning (bij ons genaamd: aanbied & operationele planning). Daarnaast ben je bekend met vraag planning (forecast). Je bent in staat om de verbinding te leggen tussen meerdere afdelingen en partners en hebt ervaring in het initiëren en doorvoeren van procesverbeteringen om zo een hogere efficiency, lagere complexiteit, kortere doorlooptijden en lagere kosten te bewerkstelligen. Je vindt makkelijk je weg binnen een grote organisaties en bent communicatief sterk. Je legt snel de juiste contacten en kunt je uitstekend in de interne en externe stakeholders verplaatsen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


6 reacties

 • Datum
  10-02-2016 13:55
  Plaats
  Rijswijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  10-02-2016 15:04
  Plaats
  Houten

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  10-02-2016 16:07
  Plaats
  Rhoon

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  10-02-2016 21:42
  Plaats
  Amersfoort

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  11-02-2016 14:46
  Plaats
  Best

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  16-02-2016 11:03
  Plaats
  Hilversum

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten