ICT productbeheerder Telecom

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
10-02-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
399
Status
Gesloten

Omschrijving

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een

ICT productbeheerder

Opdrachtomschrijving

Als Telecom Engineer ben je verantwoordelijk voor de continue beschikbaarheid en de functionaliteit van een koper- en glasvezelinfrastructuur voor ICT toepassingen. Voorbeelden van ICT toepassingen zijn systemen om de treindienst te plannen en uit te voeren, reizigersinformatiesystemen maar ook bedrijfsapplicaties zoals SAP of BI. Het is aan jou om zorg te dragen dat de telecominfrastructuur voldoet aan de gestelde standaarden en normen. Met je analytische vaardigheden maak jij een inschatting en gedetailleerde probleemanalyse op telecomgebied. Hier hoort ook onderzoek van verstoringen bij. Daarnaast vind je het leuk om impactanalyses bij telecomwijzigingen te maken en ben je in staat om impact beperkende maatregelen te bepalen.
Je dagelijkse werkzaamheden zijn erg divers. Je bent verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de telecominfrastructuur op middellange termijn. Om dat te bereiken bepaal je richtlijnen voor nieuwe infrastructuren en zorg je er voor dat onderhoud adequaat wordt uitgevoerd. Het volgen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van telecom in de markt vind je leuk om te doen. Je krijgt daarbij ook een rol in het bepalen van investeringen en kosten. Je bent in staat om op bedrijfseconomisch niveau voor de beste oplossing te kiezen en optimale voorraad te bepalen.

Functie eisen

  • 10 jaar ervaring als telecomspecialist

  • Je bezit minimaal hbo werk en denkniveau

  • 5 jaar ervaring met koper- en glasvezelinfrastructuur beheer en onderhoud

  • ITIL Foundation

Competenties

  • Assertief,

  • Communicatief vaardig

  • Zet ondanks tegenslagen door;

Locatie

Utrecht

Startdatum

01-04-2016

Einddatum

30-09-2016

Inzet maximaal 36 uur per week.

Deadline: 11-02-2016 om 12:00 uur

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten