Expert NMS Engineer

Opdrachtgever
Sidhma BV
Geplaatst op
11-02-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
60
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
348
Status
Gesloten
Referentie
NMS

TOP-Opdrachtgevers

  • WTS Detachering 28 opdrachten
  • Novaccent 23 opdrachten
  • KPN Consulting 236 opdrachten
  • Yacht bv 33 opdrachten

Omschrijving

Expert NMS Engineer

Vind jij uitdaging in het beheren én optimaliseren van het NMS bij Client? Heb je gedegen ervaring met NMS applicaties? Solliciteer dan naar deze vacature!
Jij ziet de toekomst. En je houdt van een uitdaging. Want ga d’r maar aan staan: je technische en functionele expertise inzetten voor het leveren van connectiviteit- en entertainmentdiensten. En voor nog meer plezier voor onze klanten innoverende producten en diensten implementeren. Van internet tot telefonie en van video tot settopbox en GoPlayer. Altijd gericht op de klant, de dag van morgen en de dagen erna.
Kun jij, in een leuk team bij Client, door innoverende producten en diensten te creëren, de klant meer plezier geven? Dan is Network & Technology de plek voor jou.

Wat ga je doen als Expert NMS Engineer
Als Expert NMS Engineer ben je verantwoordelijk voor ontwerp, implementatie en beheer van netwerkmanagement oplossingen, probes en service monitoring systemen. Hiermee faciliteren wij het efficient beheer van het Client netwerk en de geleverde diensten en vormen deze systemen de basis voor incident detectie en change registratie voor de gehele Client organisatie.

In de kern
Draag je bij aan de implementatie van de Assurance Architectuur van Client.
Selecteer, ontwerp, implementeer en beheer je complexe netwerk management oplossingen.
Selecteer, installeer en configureer je service monitoring robots alsmede probes waarmee de kwaliteit van video, telefonie en data diensten vanuit klant-perspectief gemeten wordt.
Ontwerp en implementeer je oplossingen ter ondersteuningen van NOC processen.
Onderhoud je contact met andere Client en Client afdelingen, alsmede leveranciers.
Draag jij kennis over aan jouw team en zorg je voor een optimale samenwerking.

Amsterdam
Assignment information
Startdate 15-2-2016
Enddate 22-8-2016
Option to extend ja
Hours per week 40
Number of positions requested 1
Request reason Vacatureruimte / overhanging

Selection criteria Description Knock-out Importance

HBO+ werk en denk niveau in een technische richting. Dit moet duidelijk zichtbaar zijn in het CV. 10
Minimaal vijf jaar werkervaring in een technische functie. Dit moet duidelijk zichtbaar zijn in het CV.
Minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie in en telecom omgeving. Dit moet duidelijk zichtbaar zijn in het CV.
Diepgaande kennis over en ervaring met uitrol en beheer van Network Management systemen, robots en/of probes. Dit moet duidelijk zichtbaar zijn in het CV. 9
Kennis van relevante telecommunicatieprincipes en –architecturen, specifiek op gebied van video, telefonie en data. Dit moet duidelijk zichtbaar zijn op het CV.
Specifieke Kennis: - Video Kennis - Applicaties - Skyline Dataminer Dit moet duidelijk zichtbaar zijn op het CV in Word 10
Minimaal Engels B2 niveau. Checked

Proposal deadline: 14-2-2016 10:00

Request procedure Client Aanvraagprocedure
Description De gunning:
Op basis van de gunningcriteria worden de best passende kandidaten door de Client door gezet naar de manager. Indien er meerdere aanbiedingen met gelijke score zijn, wordt het tarief meegenomen in de beoordeling. De beste aanbiedingen worden door de manager uitgenodigd voor een intake. De kandidaten ontvangen hier uiterlijk de dag voor de geplande intake een uitnodiging voor. Indien u nog geen terugkoppeling op uw aanbieding heeft ontvangen, is uw kandidaat niet uitgenodigd voor de eerste gespreksronde. Mogelijk wordt uw kandidaat in een tweede gespreksronde alsnog uitgenodigd. Op basis van de aanbieding en het intakegesprek selecteert de manager de voor hem/haar best passende kandidaat.

Wij streven er naar u zo snel mogelijk terugkoppeling te geven over de status van uw aanbieding.

Bij uw aanbieding dient alleen het cv (met eventuele referenties en motivatie) te worden toegevoegd, mits anders aangegeven in de aanvraag. De andere documenten zijn optioneel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, u dient uw aanbieding via de Sidhma te doen.

Sluiting aanvraag
Indien de geschikte kandidaat eerder is gevonden dan aangegeven in de planning van de aanvraag, dan zal de aanvraag eerder sluiten en is het niet meer mogelijk een aanbieding te plaatsen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten