Toetser vergunningen

Intermediair
H Consultancy Groep b.v.
Geplaatst op
10-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Zuid-Holland
Reacties
0
Bekeken
700
Status
Gesloten
Referentie
wpjob-1374

Omschrijving

Voor een gemeente in Zuid-Holland zoeken wij een constructeur / toetser vergunningen, die constructieve gegevens voor het taakveld Ruimtelijke zaken (vergunningverlening) en het taakveld Veiligheid en Handhaving toetst. Het team Ruimtelijke zaken bestaat uit 5 plantoetsers en administratieve ondersteuning. Het team Veiligheid en Handhaving bestaat uit toezichthouders, ondersteuning en juristen. De toetser vergunningen werkt voor beide teams.

Taken

Toetsen van constructieve gegevens
Zorgdragen voor vastlegging van het advies in Key2Vergunningen, zodanig dat het advies/dossier ten alle tijden actueel en inzichtelijk is voor de organisatie
Zorgen voor de kwaliteitsborging in de adviezen en stukken

Vereisten

Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau Bouwkunde of Civiele Techniek met specialisatie Constructie, aangevuld met het diploma Beton- c.q. Staalconstructeur BSEng of het diploma Beton- c.q. Staalconstructeur MSEng of afgeronde universitaire opleiding op het gebied van bouwkundige of civiele constructies met de titel ir of MSc
Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de afgelopen 8 jaar
Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar als constructeur binnen een gemeente
Ervaring met Key2Vergunningen en Corsa

Competenties

Resultaatgerichtheid
Punctueel en accuraat
Proactief
Hands-on mentaliteit
Communicatief vaardig zowel mondeling als schriftelijk

Bij het ontvangen van uw reactie (inclusief 2 referenties – zonder referenties wordt uw reactie voor deze aanvraag niet in behandeling genomen- ) gaat H Consultancy Groep b.v. er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend en daarmee onnodig werk verricht wordt.

 

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten