Besluitvaardige System Engineer

Intermediair
iSense
Geplaatst op
10-02-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
95
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
2
Bekeken
972
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Novaccent 21 opdrachten
 • WTS Detachering 27 opdrachten

Omschrijving

Besluitvaardige System Engineer in omgeving Apeldoorn gezocht!

Ben jij of ken jij een infrastructuur specialist met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die graag een opdracht wilt uitvoeren in een maatschappelijk belangrijke organisatie? Dan word jij verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van een nieuwe infrastructuurversie!

Als dit jou aanspreekt en je hebt daarnaast kennis en ervaring met het merendeel van de volgende producten: Websphere Process Server en Application Server, DB2, IPAS, Python en scripting, dan kom ik graag in contact.

Wat ga je doen?
Je zult je bezig houden met het vernieuwen van de infrastructuur omgeving naar een IBM Business Process Manager versie 8.5 op IPAS.

Naast het bouwen en ontwerpen van deze nieuwe versie zal je ook het geautomatiseerd uitrollen van de infrastructuur m.b.v. Python en de ondersteuning aan klanten op je nemen. Tevens zal je de testomgevingen inrichten en los je incidenten op (maximaal 20% van je tijd).

Het gaat om een interessante opdracht waarbij specifieke en specialistische kennis een vereiste is. Daarnaast gaat het om een dynamische organisatie waar high-security een belangrijke rol speelt. Er werken veel ICT professionals waarmee je kunt discussiƫren over allerlei infrastructuur toepassingen, dus ideaal voor het opbouwen/uitbouwen van je netwerk!

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  17-02-2016 09:58
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  04-03-2016 11:57
  Plaats
  Zwolle

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten