Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
11-02-2016
Periode
Niet relevant
Uurtarief
55
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
321
Status
Gesloten
Referentie
Pien van der Kamp

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 241 opdrachten
 • Novaccent 21 opdrachten
 • Yacht bv 30 opdrachten
 • WTS Detachering 27 opdrachten

Omschrijving

Voor een directe relatie zijn wij met SPOED op zoek naar een Testanalist.

Lokatie

Utrecht

Start

z.s.m.

Einddatum

31-12-2016

Let op: bij aanleveren CV ook kopie paspoort en NAW gegevens leveren!

Nadruk van deze opdracht ligt op

Aantoonbare kennis en ervaring met testautomatisering (testframework opzetten en inrichten, uitvoeren) o.a. ervaring met diverse testautomatisering tooling (Fitnesse, Selenium, Cucumber, etc).

Project omschrijving

Ons project levert de verkoop en service voor het zakelijke assortiment van de bank. De nadruk ligt hierbij op het straight trough maken van de aankoop en service aanvragen voor onze zakelijke klanten (en de bankmedewerker) zodat zij zo snel en goed mogelijk geholpen kunnen worden. We maken dus applicaties zowel rechtstreeks voor onze klanten, als voor onze bankmedewerkers.

Doelstelling van de functie

Als Agile tester werk je in een vast scrum team dat, binnen Nederland, aanpassingen en uitbreidingen doorvoert aan onze producten. De producten waaraan we werken zijn bedoeld voor de zakelijke markt. In het team ben jij verantwoordelijk voor testontwerp, –uitvoering en de documentatie hieromtrent. Ook het uitvoeren van reviews op user stories en testwerk van collega’s behoort tot het takenpakket. Er is veel ruimte om zelf nadere invulling aan deze functie te geven. Wij zijn op zoek naar kandidaten die voor langere tijd commitment willen geven (minimaal een jaar, liefst langer)
Als tester ben je onderdeel van een scrumteam en ben je mede verantwoordelijk voor het zo snel en zo goed mogelijk opleveren van de software.

Functie eisen

 • Afgeronde HBO opleiding met minimaal 5 jaar relevante werkervaring

 • Aantoonbare kennis en ervaring met testautomatisering (testframework opzetten en inrichten, uitvoeren) o.a. ervaring met diverse testautomatisering tooling (Fitnesse, Selenium, Cucumber, etc).

 • Aantoonbare kennis en ervaring met het testen van berichtenverkeer (XML/SOAP/SOA) en ervaring met het testen van webservices

Functie wensen

Kennis van de eindklant omgeving (bank)
Kennis van multi channel

Opleiding / education

Minimaal HBO denk- en werkniveau

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  11-02-2016 17:55
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten