SRA Arbeidsdeskundige

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
11-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
169
Status
Gesloten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

1-3-2016

Einddatum

1-3-2018

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

20-40

Sluitingsdatum

15-2-2016 om 9:00 uur

Doel van de functie
De participatie (herstel) en effectieve werkinpassing (re-integratie) bevorderen door het uitvoeren van een multi-causale probleemanalyse om een oordeel te vormen over de relatie tussen mens, werk en inkomen zodat uitkeringen rechtmatig verstrekt kunnen worden, schade beperkt en geschillen worden opgelost.

Functie eisen

-Een geldige registratie blijkend uit SRA nummer, zoals horende bij de beroepsgroep voor arbeidsdeskundige. Vermeld het nummer in uw CV (HARDE EIS)
-Aantoonbare kennis van wet- en regelgeving SV
-Minimaal 2 jaar ervaring in het beoordelen van belasting/belastbaarheid in het kader van de WIA (Claim) en WAJONG, inclusief het beoordelen van de reïntegratie inspanningen van de werkgever
-Minimaal 6 jaar ervaring opgedaan als Arbeidsdeskundige in de afgelopen 7 jaar
-Minimaal 3 jaar ervaring met deskundigenoordelen
-Ervaring hebben in de afhandeling van gevalsbehandeling in het kader van de IAW(Integrale activering Wajong) en Beoordelingen Arbeidsvermogen.( SMBA opgeleid)

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten