Lead Developer/SR. Java Developer

Opdrachtgever
Next Stepp Assistance
Geplaatst op
12-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
85
Op locatie
Nee
Reacties
1
Bekeken
2777
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 242 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Als Personal Consultant bij Next Stepp Assistance breng ik zelfstandige professionals en opdrachtgevers bij elkaar. Dit doe ik rechtstreeks uit naam van de zelfstandige professional én zonder tussenkomst van een intermediair. Next Stepp Assistance is de eerste organisatie in Nederland die de zelfstandige professional centraal stelt en voor echte ontzorging van diens bedrijfsvoering gaat. Ondersteunen, netwerken en op maat geleverde acquisitie met de focus op een uitdagende opdracht, een mooi tarief en continuïteit zijn cruciale aspecten die bij ons centraal staan.

Ons motto is dan ook “Iedere zelfstandige een eigen assistent”

Ik vertegenwoordig een groep van (senior) Java Developers die ik met de mooiste opdrachtgevers samenbreng. Door een recent aantal successen is er ruimte in mijn team ontstaan waardoor ik per direct op zoek ben naar een Lead Developer/SR. Java Developer voor een Rijksinstelling in Den Haag.

Wat ga je doen

Er wordt een applicatie ontwikkeld die het voor burgers en bedrijven mogelijk maakt om via een portal online aanvragen en meldingen te doen. Het is de bedoeling om dat met behulp van interactieve formulieren te doen.

Als Lead Developer/SR. Java Developer ben je veelzijdig bezig. Als SR. Java Developer werk je (volgens de scrum methodiek) in teamverband actief mee aan de ontwikkeling van de applicatie; als Lead Developer doe je de afstemming met de product owners, fungeer je als technisch consultant en begeleid je een startend team van developers.

En verder.....

o Communicatief vaardig, resultaatgericht, teamspeler, meedenker
o Oog voor kwaliteit

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving neem dan direct contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik ben expliciet op zoek naar zelfstandige professionals. Reacties van intermediairs / bureaus/ medewerkers die op zoek zijn naar een vast dienstverband zijn altijd leuk maar worden niet in behandeling genomen. Medewerkers in vast dienstverband die de stap naar zelfstandig ondernemerschap willen maken nodig ik zeker uit om te reageren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  15-02-2016 09:08
  Plaats
  Monster

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten