Intermediair
Experis
Geplaatst op
13-02-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
40-55
Op locatie
Alkmaar
Reacties
0
Bekeken
19
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Omschrijving

Controller gemeentelijk afvalinzamelingsbedrijf

Onze opdrachtgever is een dynamisch en multidisciplinair bedrijf dat zich dagelijks inzet voor een schone en leefbare gemeente. Met ruim 130 medewerkers verzorgt onze opdrachtgever het beheer en onderhoud van de openbare ruimte en daarnaast de afvalinzameling voor de inwoners van de gemeente. Onze opdrachtgever was een onderdeel van de gemeente en is sinds 1 januari 2014 een ‘overheids nv’, met als enig aandeelhouder de gemeente. Onze opdrachtgever levert een bijdrage aan maatschappelijke doelstellingen zoals bijvoorbeeld arbeidsparticipatie en duurzaamheid.

Financiën en Ondersteuning
Binnen onze opdrachtgever functioneert de afdeling Financiën en Ondersteuning die diensten verleent op onder andere het gebied van financiën, administratie, personeel & organisatie, arbo, automatisering en communicatie.

Wij zijn op zoek naar een kandidaat voor de nieuwe functie van Controller die ook leiding gaat geven aan het team Financiën (6 medewerksters). Je ontvangt leiding van de Manager Financien en geeft leiding aan het team financien. Je doel is het adviseren over en ontwikkelen van bedrijfs-economisch beleid, zorgdragen voor een efficiënte en doelmatige uitvoering van de werkzaamheden, zodat de doelstellingen en vooraf overeengekomen resultaten worden behaald. Ontwikkeling van de afdeling naar een sparring partner rol. Verder ben je verantwoordelijk voor:
Vertalen managementinformatie van de operationele processen naar financiële consequenties voor budgetten en de afgesloten dienstverleningsovereenkomsten (DVO’s)
Verzorgen van de kwartaalrapportages voor (gemeentelijke) opdrachtgevers
Samenstellen van de P&C producten (begroting, jaarplan, managementinformatie, jaarverslag en jaarrekening) Inrichten en continu verbeteren van systemen en processen, procedures en kwaliteitsnormen met als doel de operationele effectiviteit te verhogen (risicomanagement en procesbeschrijving)
Ondersteuning business bij proces veranderingen

Functievereisten
HBO of WO opleiding afgerond
Ervaring in een complexe omgeving met meerdere stakeholders
Actuele IT kennis, bij voorkeur met BI-pakketten
Ervaring met projectmatig werken en het leidinggeven aan projecten
Competenties 
Analytisch inzicht
Vakgericht
Resultaatgericht
Communiceren
Overtuigingskracht
Besluitvaardigheid
Klantgericht

Wij bieden je een functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Je komt te werken in een enthousiast team. De eerste 6 maanden zal zijn op interim basis waarna bij goed functioneren een jaarcontract zal worden aangeboden met uitzicht op een vast dienstverband.
Aanstelling zal zijn voor minimaal 24 uur en maximaal 32 uur per week.
Op het moment van indiensttreding is de salarisbandbreedte vanaf € 3.528 tot en met € 4.790 bruto per maand bij een 40-urige werkweek. Dit onder voorbehoud van goedkeuring van het nieuwe functiehuis.
Alleen kandidaten die vooraf aangeven in te stemmen met de arbeidsvoorwaarden bij indiensttreding komen in aanmerking voor de interim periode.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten