Business Analist Coördinator Cardmanagement

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
12-02-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
358
Status
Gesloten
Referentie
Danny Goedhart

Omschrijving

'Voor onze klant waarvoor wij al meerdere kandidaten hebben geplaatst zijn wij op zoek naar een

Business Analist Coördinator Cardmanagement

Functie heeft betrekking op het card management platform van de eindklant. Het grootste systeem in deze omgeving draait op een Zos omgeving en handelt de cardmanagement (passen aanmaken, passen muteren) van de eindklant af. Het gaat hier zowel om de debet passen, credit cards, mobiele passen en prepaid kaarten. Het team bestaat uit business analisten, ontwikkelaars, testers en beheerders. Naast projecten vindt ook onderhoud en ondersteuning operationele continuïteit binnen dit team plaats. De algemene taken van de buisness analist zijn

 • organiseert en voert zelfstandig danwel in teamverband een brede range van analyse trajecten uit binnen de gestelde kaders, procedures en richtlijnen van de eindklant

 • Het betreft veelal analysevraagstukken mbt complexe systeemlandschappen en bedrijfs- en beheerprocessen met een groot afbreukrisico en slechts een beperkt tot gemiddelde routinematig karakter.

Van de analist wordt verwacht dat hij/zij buiten de bestaande kaders en richtlijnen denkt, inventief is, initiatief neemt en lef toont, grenzen verlegt en obstakels overwint. Hiermee weet de Analist waar nodig kaders aan te passen aan de veranderende omgeving.

 • De business analist rapporteert inhoudelijk aan de delivery manager of een projectmanager.

Voor deze functie zijn we specifiek op zoek naar iemand die de coördinatie van het team van business analisten op zich neemt. Het team bestaat momenteel uit 3 business analisten met ruime ervaring in de omgeving.

Taakgebieden

 • Coördinatie van de BA disciplines, dit bestaat uit het verdelen van de werkzaamheden als ook het monitoren van de voortgang daarvan.

 • Meedenken en ontwikkelen van verbeteren van de manier van werken specifiek voor de business analyse expertise binnen een DevOps team.

 • Het toepassen van

-Functieanalyse
-Gegevensanalyse en gegevensmodellering
-Procesanalyse
-Ontwerp van dialogen
-Opstellen van functionele specificaties

 • Doorvoeren van wijzigingen in bestaande (informatie)analyse producten;

 • Levert een bijdrage aan het tot stand komen van het functioneel ontwerp (FO)

 • Bijhouden van de relevante configuratiemanagementitems en voor de risicoanalyse (bijvoorbeeld noodzaak beveiligingstest)

 • Verzorgen van afstemming / creëren van draagvlak bij stakeholders (zoals: opdrachtgevers/gebruikers, architecten, projectmanagers, beheerorganisatie enz.)

 • Is aanspreekpunt (voor o.a. de gebruikersorganisatie, architecten, de beheerorganisatie) voor functioneel inhoudelijke vragen betreffende het aandachtsgebied, in zowel de analyse/realisatie fase, test- als de beheerfase

 • Ondersteuning project- en implementatiemanager in implementatiefase –Rapporteren aan de projectmanager overde, in projectverband, gemaakte afspraken betreffende planning, tijd en kosten. De rapportage hierover is aan het projectmanagement.

 • Continu verbeteren: een actieve rol spelen in het continue verbeteren en zichtbaar een bijdrage leveren door kritisch naar het eigen werk te kijken en te komen met verbetervoorstellen waar mogelijk.

Wat voor type persoon wordt gezocht (competenties) Scherpe analist, teamspeler, goede communicatieve vaardigheden. Gewend te werken in een agile omgeving. Resultaatgericht.
Harde functie eisen (Methoden & technieken / Platformen en programmeertalen/ Tools)

 • Gedegen kennis en ervaring met businessproducten en –processen Betalen & Sparen

 • Bij voorkeur 2-3 jaar kennis van betaal en cards systemen (issueing)

 • Kennis van en kunnen toepassen van Instrumenten, methoden en technieken voor een business analist

 • Ervaring met Zos is een pré.

 • Ervaring met DevOps of Scrum/Agile is een pré

Pre's (Methoden & technieken / Platformen en programmeertalen/ Tools) ClearCase
Selectie critera (waar wordt het cv/de kandidaat op beoordeeld) HBO+; Vervaardigen van definitiestudies, basisontwerpen, functieanalyse, opstellen gegevensmodellen, ontwerpen van use cases en dialogen, opstellen van func. Specificaties

Opmerkingen Nederlandstalig

Locatie

Utrecht

Uren

36

Startdatum

15-02-2016

Einddatum

30-09-2016

Deadline

15-02-2016 08:00 Uur.

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten