Appcelerator Titanium Developer

Opdrachtgever
Dedicon
Geplaatst op
16-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Grave
Reacties
0
Bekeken
365
Status
Gesloten
Referentie
Appcelerator Titanium Developer

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 243 opdrachten

Omschrijving

Wij zijn per direct op zoek naar een mobile developer met kennis van Appcelerator Titanium Alloy. Jij bent in staat om in samenwerking met andere ontwikkelaars een bestaande app verder uit te breiden. In deze samenwerking moet je soms een coachende rol aan kunnen nemen. Je scoort pluspunten als je in je reactie verwijst naar een app uit de PlayStore/AppStore die jij hebt gebouwd met Titanium. Wij geloven eerder in bewezen vakmanschap dan in een mooi CV.

Over de app
Audiolezen is een app voor iOS en Android waarmee blinden, slechtzienden of mensen met dyslexie direct toegang krijgen tot een collectie van ruim 55.000 audioboeken en kranten en tijdschriften, thuis vanaf de bank of onderweg in de bus. Met de volledig toegankelijk app (i.c.m. VoiceOver of Talkback) kan eenvoudig een boekenplank worden beheerd en boeken worden gedownload voor als je even zonder internet zit. De content beluister je met een eenvoudige maar krachtige maatwerk player.
Met jouw hulp willen we graag nieuwe functies toevoegen zoals een dagelijkse krant die je automatisch in je app ontvangt en andere spannende features, om mensen met een visuele beperking zoveel en snel mogelijk toegang te geven tot essentiƫle of juist ontspannende informatie.

Over de opdrachtgever
De opdrachtgever is Stichting Dedicon. Onze organisatie zorgt ervoor dat lezen en leren altijd kan. Ook als je blind, slechtziend, dyslect of anderszins visueel beperkt bent. Om dit te realiseren, maken wij maximaal gebruik van de technologische ontwikkelingen die deze tijd biedt. ICT is hierin cruciaal en wordt steeds belangrijker.

Standplaats: Grave
Start: z.s.m.
Duur: 6 maanden met optie op verlenging (onder voorbehoud van een proefperiode van een maand)
Uurtarief: open

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten