Juridisch adviseur

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
16-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Raalte
Reacties
0
Bekeken
32
Status
Gesloten
Referentie
PP

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een juridisch adviseur.

Team Advies
Het team Advies maakt deel uit van de eenheid Dienstverlening. Hierin zijn alle intern en extern dienstverlenende teams ondergebracht. In het team zorgen we voor advies op het gebied van financiën, personeel & organisatie, inkoop en juridisch zaken. We streven naar integrale advisering waarbij we oog hebben voor bestuurlijke gevoeligheden en dilemma’s.

Advisering op allerlei juridische vraagstukken of daaruit voortvloeiende werkzaamheden. Bijdrage leveren aan juridische kwaliteitszorg, uitvoeren van een legal audit bij het team Participatie, het actualiseren van de APV en de Mandaatregeling.

Kandidaatomschrijving
We zoeken een allround adviseur die gewend is om over uiteenlopende juridische kwesties te adviseren. De adviseur is in staat om zijn/haar mening goed te motiveren en oplossingsgericht mee te denken met de klant. Daarnaast zoeken we een adviseur die een bijdrage kan leveren aan het ontwikkelen van (juridische) kwaliteitszorg. Ten slotte zijn er ook enkele specifieke klussen zoals het actualiseren van de APV en de Mandaatregeling.

De kandidaat beschikt over 5 jaar relevante werkervaring bij de (lokale) overheid. Sociale vaardigheden om overtuigend te adviseren, uitdrukkingsvaardigheid voor het formulieren en overtuigend presenteren van verweerschriften, adviezen. Oplossingsgericht, flexibel en een stevige mening.

Eisen
Opleiding
Op CV aantoonbaar minimaal een afgeronde juridische HBO opleiding.
Werkervaring
Op CV aantoonbaar minimaal 4 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 8 jaar, als jurist binnen een gemeente.
Referentie vereist

Start opdracht

1-4-2016

Eind opdracht

31-12-2016, optie tot verlenging

Uren per week

24

Reageren kan tot 25-2 met cv, motivatie en uuratrief incl. reiskosten en ex. BTW

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten