Account Manager Business to Business - Trainingsbureau voor Detailhandelare

Intermediair
Storm Sales Services
Geplaatst op
16-02-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Regio Rijnmond
Reacties
0
Bekeken
8
Status
Gesloten
Referentie
Verkoper Business to Business re

Omschrijving

Storm Sales Services, biedt ondernemers in Nederland de mogelijkheid om sales uit te laten voeren in iedere vorm. Zowel outbound als inbound zijn wij actief in heel Nederland. Storm Sales Services zet zich met name in voor Zakelijke dienstverleners.

Klanten binnen de verzekeringswereld, Risk-Consultancy, internationale Handelsmaatschappijen, Detacheringsbureaus, Trainingsbureaus en Commerciƫle partijen actief in de publieke sector behoren tot onze portefeuille.

Momenteel zijn wij voor een opdrachtgever (Trainingsbureau) op zoek naar een outbound sales persoon die business to business in de Regio Rijnmond actief is.

Dit trainingsbureau zet zich in voor retailers om klantbeleving op de werkvloer te realiseren. Door middel van het aanleren van verkoopmethodieken aan winkelpersoneel, word ingezet op meer succes op de vloer.

Daarbij is de inzet, actieve verkoop, hogere omzet en betere klantrelatie. De detailhandel ondersteunen en klaarstomen voor een betere toekomst is het doel van de training.

Ben jij of ken jij de ondernemende verkoper die we zoeken? Wat we we willen vinden bij jou

  • Minimaal 5 jaar ervaring in verkoop business to business

  • Kennis en ervaring in en rondom de retail

  • Handelsgeest

  • Minimaal 2 dagen per week beschikbaar

  • Proactieve houding

  • Correct Nederlands in spraak en schrift

Ben jij op zoek naar een mooi verdienmodel dat op korte termijn kan zorgen voor een doorlopend goed resultaat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Werkend vanuit ondernemend denken, dat is ons doel! Alles ambulant en wanneer je dit wenst, tevens mogelijk vanuit ons kantoor in Naarden.

Interesse? Stuur ons je berichtje met C.V. en we laten sowieso wat van ons horen! Hopelijk spreken we je snel en mogen we een mooie toekomst met jou inluiden!

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten