Taxateur Gemeente

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nee
Reacties
1
Bekeken
203
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.


TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

29-2-2016

Einddatum

1-7-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24-40

Sluitingsdatum

19-2-2016 om 9:00 uur

In onze organisatie waarin de lijnen kort zijn en je snel resultaat ziet van je inspanning krijg je de kans je kwaliteiten te etaleren. Er is bovendien veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid. Naast het makkelijke contact dat je met collega’s hebt in onze organisatie, ervaren veel medewerkers hun mate van zelfstandigheid als een duidelijk pluspunt.

Vanuit een integrale werkwijze binnen de afdeling Bedrijfsvoering, sectie ICT-BAG verricht je je taken als WOZ taxateur. Er wordt nauw samengewerkt met de andere disciplines binnen de object gebonden basisregistraties waar de basisregistratie WOZ deel vanuit maakt.

Bijdragen aan een optimaal verloop van de communicatie met de burger op het gebied van de wet WOZ in het kader van ons mediation traject in maart en april
Afhandeling bezwaarschriften en beroepszaken
Voeren van onderhandelingen met marktpartijen en het onderhouden van deze contacten in het kader van bezwaar/beroep en herwaardering van onroerende zaken
Toetsen van beroepsschriften, met name naar aanleiding van de wet WOZ (taxatie technisch)
Accent op controles, laatste vooroverleggen en waarderen van specifieke objecten (woningen en niet- woningen)
Controle PermanenteMarktAnalyse
Tijdige en juiste waardevaststelling van alle onroerende zaken in de gemeente
Vastgoedkennis van de regio Haaglanden is een pré
Ruime kennis en ervaring met betrekking tot geautomatiseerde gegevensverwerking en informatievoorziening, kennis van Ortax en GISVG is een pré.

Functie eisen

Minimaal afgeronde HBO opleiding aangevuld met opleiding Makelaardij o.g. (SVM-diploma) en WOZ taxateur en aantoonbare (minimaal 5 jaar) recente ervaring met vastgoedtaxaties en de OZB/Wet WOZ, inclusief kennis van het desbetreffende jurisprudentiegebied.
Moet in staat zijn het hele werkveld m.b.t. het WOZ proces, inclusief hertaxatie, te kunnen overzien.

Wensen

Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar als WOZ taxateur bij een gemeente
Kennis van Ortax.
Kennis van de vastgoedmarkt in de regio Haaglanden.

Competenties

Flexibele (werk)houding
Accuraat
Stressbestendig
Moet als materiedeskundige fungeren
Moet open communiceren en motiveren
Moet zelfstandig en in teamverband functioneren en komt waar mogelijk met initiatieven tot verbetering van procedures en/of uitvoering
Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  15-02-2016 15:18
  Plaats
  Assendelft

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten