Allround Juridisch Adviseur

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Raalte
Reacties
1
Bekeken
376
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.


Omschrijving

Startdatum

1-4-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

29-2-2016 om 9:00 uur

Het team Advies maakt deel uit van de eenheid Dienstverlening. Hierin zijn alle intern en extern dienstverlenende teams ondergebracht. In het team zorgen we voor advies op het gebied van financiën, personeel & organisatie, inkoop en juridisch zaken. We streven naar integrale advisering waarbij we oog hebben voor bestuurlijke gevoeligheden en dilemma’s.

Advisering op allerlei juridische vraagstukken of daaruit voortvloeiende werkzaamheden. Bijdrage leveren aan juridische kwaliteitszorg, uitvoeren van een legal audit bij het team Participatie, het actualiseren van de APV en de Mandaatregeling.

Functie eisen

minimaal een afgeronde juridische HBO opleiding is een vereiste
minimaal 4 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 8 jaar, als jurist binnen een gemeente is een vereiste
werkervaring met het actualiseren van de APV en de Mandaatregeling
minimaal 5 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 8 jaar, als jurist binnen een gemeente
minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 8 jaar, als jurist binnen een gemeente met de Algemeen wet bestuursrecht

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    17-02-2016 12:31
    Plaats
    lottum

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten