Architect Regelbeheer

Opdrachtgever
SLTN Inter Access
Geplaatst op
16-02-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
ntb
Op locatie
Delft
Reacties
0
Bekeken
121
Status
Gesloten

Omschrijving

Het programma Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO) realiseert de ICT producten (applicaties, gebruikerstoepassingen, interfaces, services) rondom de implementatie en het gebruik van de Omgevingswet. Het project Regelbeheer realiseert de centrale component Regelbeheer binnen dit DSO. De Regelbeheer component ondersteunt vooral het analyseren, modelleren en ontsluiten van regels, binnen de de totale levenscyclus van een regel: van regels ontwikkelen (beleidsregels, wet- en regelgeving) tot en met het ontsluiten hiervan (beschikbaar stellen aan gebruikerstoepassingen), waaronder: regels analyseren en modelleren, beslisbomen en vragenformulieren bouwen en regel export en executie.

De architect is verantwoordelijk voor de architectuur in het regelbeheer domein als onderdeel van de totale DSO architectuur. Hij ontwikkelt de Globale Architectuur Schets (GAS) en de Project Start Architectuur (PSA), levert een bijdrage aan de overall DSO architectuur en bewaakt de afhankelijkheden binnen de totale architectuur en blue print. Tevens beoordeelt hij de diverse solutions/pakketten/tools op inpassing in de architectuur en bewaakt hij de ontwikkeling en inrichting conform architectuur.

Vooraleerst concentreren de werkzaamheden zich op de planvorming en initiatie fase van het project. Later vindt eventuele doorstart plaats naar de ontwikkel-, realisatie- en implementatie fasen.

Taken/werkzaamheden

Globale Architectuur Schets (GAS).
Project Start Architectuur (PSA).
Bijdrage aan diverse ontwikkel documenten binnen het project, zoals Programma van Eisen, Proof of Concept, Design en inrichting, PID e.d.
Samenwerking met overige architecten en omgeving.
Bewaking in relatie met overall DSO architectuur en blue print.
Bewaking ontwikkeling, realisatie en inrichting conform architectuur.

Opleiding

Relevante opleiding op WO niveau (informatica, informatiekunde).

Werkervaring

Ervaring met overheidsprojecten, waaronder Rijksoverheid.
10+ jaar ervaring met architectuur vraagstukken en uitwerkingen, waaronder de NORA architectuur en Service Gerichte Architectuur oplossingen in complexe programma’s.
10+ jaar ervaring met ontwikkelen van architectuur documenten zoals Doel architectuur, Globale Architectuur Schets en Project Start Architecturen.

Eisen

Meerjarige kennis van en ervaring met Wetgeving en Regel beheer processen en systemen.
Kennis van dominante regel beheer solutions in de markt.
Ervaring met beoordelingen solutions/pakketten/tools op architectuur en functionaliteiten.
Ervaring met projectmatig werken in Prince2 (project) en MSP (programma) omgevingen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten