Projectmanager Centrumroute

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leiden
Reacties
0
Bekeken
482
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1-3-2016

Einddatum

1-3-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

18-2-2016 om 17:00 uur

De projectmanager is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het project, aansturen van het projectteam, bestuurlijke advisering, het uitzetten van onderzoeken en het voeren van gesprekken met de omgeving. De projectmanager houdt het resultaat binnen de financiële kaders en planning in de gaten. Voor de aankomende fase in het project is het overleg met de omgeving cruciaal. Er zijn veel betrokken partijen die hoge verwachtingen hebben van de mate van samenwerking. Het project kent vele gevoeligheden waarbij een hoge mate van sensitiviteit nodig is.

Het team Project- en Programmamanagement is binnen het Projectbureau verantwoordelijk voor het professioneel aansturen en (laten) uitvoeren van complexe en multidisciplinaire projecten en programma’s, met name op het terrein van stedelijke ontwikkeling. Tijdigheid, doelmatigheid en optimale resultaten zijn daarbij van groot belang. Je bent als projectmanager steeds meer regisseur dan uitvoerend projectleider. Je werkt voor je project inhoudelijk samen met en onder de verantwoordelijkheid van een ambtelijk en bestuurlijk opdrachtgever.

De gemeente Leiden werkt aan het project Centrumroute. Deze route loopt van Station Lammenschans naar Station Leiden CS via onder andere de Hooigracht, Langegracht en Schuttersveld. Er is veel aandacht voor het inpassen van betrouwbaar Hoogwaardig Openbaar Vervoer, het verminderen van doorgaand autoverkeer en het verbeteren van de leefbaarheid en de kwaliteit van de openbare ruimte langs de route.

In december 2015 stelde de gemeenteraad het kaderbesluit voor de Centrumroute vast. De komende jaren werken we de plannen per tracédeel in detail uit en starten we de werkzaamheden. De projectleider is verantwoordelijk voor de uitwerking en aanbesteding van deze deeltrajecten. Op dit moment heeft het Projectbureau behoefte aan de invulling van een projectmanager voor o.a. de herinrichting van de Centrumroute en andere projecten op het gebied van met name openbare ruimte, leefbaarheid en bereikbaarheid.

Functie eisen

Een relevante én afgeronde HBO/WO-opleiding; je bent goed in staat op academisch werk- en denkniveau te opereren is een vereiste
Een opleiding projectmanagement of procesmanagement
Kennis van en ervaring met procesmanagement van complexe vraagstukken op het gebied van stedelijke ontwikkeling en participatie in een gemeentelijke context
Kennis van de werking van verkeer en doorstroming en ervaring met Verkeersmodellen en –onderzoeken; Openbaar Vervoer; Inpassing van infrastructuur in binnensteden; Luchtkwaliteit, akoestisch- en trillingsonderzoeken en aanvragen provinciale subsidies

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten