Projectmanager openbare ruimte binnenstad

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
15-02-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leiden
Reacties
0
Bekeken
363
Status
Gesloten
Referentie
IGB58881573

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2547 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een projectmanager met kennis van en ervaring op de diverse terreinen van procesmanagement, gebiedsontwikkeling en openbare ruimte waarbij u namens de gemeente conditioneert, verleidt en faciliteert.

Wie?

Onze opdrachtgever is een gemeente in de provincie Zuid-Holland.

U bent werkzaam voor het team Project- en Programmamanagement. Dit team is binnen het Projectbureau verantwoordelijk voor het professioneel aansturen en (laten) uitvoeren van complexe en multidisciplinaire projecten en programma’s, met name op het terrein van stedelijke ontwikkeling. Tijdigheid, doelmatigheid en optimale resultaten zijn daarbij van groot belang.

Voor de komende jaren is in het ‘Investeringsprogramma Bereikbaarheid 2016-2022’ een groot aantal openbare ruimte projecten voor de binnenstad in beeld gebracht. Het betreft circa 70 deelprojecten op het gebied van langzaam verkeer, openbaar vervoer, autoverkeer, parkeren en de leefomgeving. Een deel van deze projecten is al gestart en er zijn veel projecten die nog van start gaan. Er is inmiddels een meerjarig en integraal leidend kader opgesteld voor de binnenstad om de projecten zoveel mogelijk gebiedsgericht uit te werken. Intern en extern ontstaat op deze manier meer afstemming voor het behalen van het projectresultaat.

De producten behorende bij de processtappen om te komen tot voorlopig ontwerpen moeten nu worden opgesteld in samenwerking met een compacte integrale projectorganisatie. De voorlopig ontwerpen en bijbehorende producten maken onderdeel uit van het nog uit te werken en vast te stellen Kaderbesluit(en).

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U bent als projectmanager steeds meer regisseur dan uitvoerend projectleider.

 • U werkt voor uw project inhoudelijk samen met en onder de verantwoordelijkheid van een ambtelijk en bestuurlijk opdrachtgever.

 • U fungeert als verbinder en treedt op als inhoudelijke trekker van het proces Kaderbesluit(en).

 • U bent de gesprekspartner en adviseur voor bestuurders, gemeenteraad en ambtelijke managers / disciplines.

 • U maakt verbinding met alle betrokken gemeentelijke diensten / afdelingen en externe belanghebbenden.

 • U bent in uw element als kwartiermaker en proactief in uw rol als gebiedsontwikkelaar openbare ruimte, ziet en grijpt kansen en overwinnen van barrières.

Eisen

 • U hebt een relevante minimaal afgeronde hbo-opleiding, een opleiding projectmanagement of procesmanagement en een opleiding gebiedsontwikkeling.

 • U bent in staat op academisch werk- en denkniveau te opereren.

 • U hebt minimaal 5 jaar kennis van en ervaring in vergelijkbare opgaven op de diverse terreinen van procesmanagement, gebiedsontwikkeling en openbare ruimte waarbij u namens de gemeente conditioneert, verleidt en faciliteert.

 • U hebt minimaal 5 jaar kennis van en ervaring in vergelijkbare opgaven op de diverse terreinen van procesmanagement.

 • U hebt minimaal 5 jaar kennis van en ervaring van gebiedsontwikkeling en openbare ruimte.

 • U hebt minimaal 3 jaar ervaring als kwartiermaker en gebiedsontwikkelaar openbare Ruimte.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?

Regio Leiden

Wanneer?

De functie is per direct parttime beschikbaar voor 32 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind februari 2017, met optie tot verlenging. Eventueel kunt u deze functie als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Hoe?

Reageer vóór maandag 22 februari aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten