Sr Applicatiebeheerder / manager

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
15-02-2016
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
1
Bekeken
450
Status
Gesloten
Referentie
Coreline de Lange

Omschrijving

Voor onze klant waarvoor wij al meerdere kandidaten hebben geplaatst zijn wij op zoek naar een

Sr Applicatiebeheerder / manager

Toevoegingen aan profiel
Coördinerende rol! Je stuurt zowel de leveranciers als de Scrum teams aan Kennis en ervaring met Scrum en DevOps is een knock out. Je begeleidt de junior collega’s, geen lijn verantwoordelijkheid maar wel een soort van meewerkend voorman op basis van kennis en ervaring Ervaring met Financiële applicatie heeft sterke pre.

Als Senior Applicatiebeheerder faciliteer je werkprocessen door applicaties en informatiestromen te optimaliseren. Maar dat geldt natuurlijk ook voor je minder ervaren collega’s. De Senior component schuilt dan ook niet zozeer in ‘volwassen’ IT-technische uitdagingen – hoewel de transitie naar de cloud een serieuze uitdaging is! – maar in de adviserende en coördinerende aspecten. Jij stelt je namelijk op als business partner en houdt constant een vinger aan de snel kloppende pols. Waar wil de business naartoe? Wat is de impact op gerelateerde werkprocessen? Kunnen veranderingen direct binnen het bestaande landschap worden doorgevoerd of zijn nieuwe applicaties nodig? Jij deelt je inzichten met interne IT-stakeholders en externe leveranciers, die je tot grootse prestaties aanspoort. Andersom, zorg je ervoor dat door leveranciers geïnitieerde changes zacht binnen de operatie landen. Uiteraard heb je ook meer ‘traditionele’ taken, variërend van het configureren van applicaties en het implementeren of wijzigen van standaarden tot deelname aan mooie, multidisciplinaire projecten.

Jouw kerntaken

 • Coördinerende rol tussen business, IT en leveranciers

 • Behandelen change verzoeken, begeleiden daarvan, inclusief implementatie

 • Bewaken, borgen en verbeteren van IT-processen (incident, change, configuratie et cetera)

 • De IT beheersdienstverlening constant en in tandem met de business verbeteren

Jij bent een procesgerichte IT professional met een ondernemende instelling, Dat blijkt al uit het feit dat je zelf naar verbeterkansen op zoek gaat en zelfs ingewikkelde vraagstukken met een positieve insteek benadert. Hoewel standaardapplicaties je tweede huis zijn, zie je uit naar een rol waarin je vaker in de ‘business buitenlucht’ komt. Je kunt je zowel in eindgebruikers als leveranciers verplaatsen en beide relaties slim managen. Uiteraard is een helikopterview onmisbaar, want je moet het hele procesmatige speelveld overzien en bespelen. Essentieel zijn ook:
• HBO achtergrond (denk aan bedrijfskundige informatica), ASL/BiSL/ITIL kennis

 • 3+ jaar relevante ervaring met applicatiebeheer, liefst inclusief leverancierscontact

 • De drive om je IT blikveld te verbreden met coördinerende en adviserende werkzaamheden

 • Kennis van en ervaring met Scrum/Agile en DevOps is zeer welkom

Standplaats

Den Haag

Startdatum

z.s.m.

Duur

minimaal twee maanden

Deadline

Dinsdag 16-02 om 16.00 uur

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  15-02-2016 22:02
  Plaats
  Schiedam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten