Specialist kwijtschelding

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
16-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
's-Hertogenbosch
Reacties
0
Bekeken
312
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

14-3-2016

Einddatum

30-6-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

25-2-2016 om 17:00 uur

Wij zijn op zoek naar een Specialist kwijtschelding. Je bent een zeer ervaren afhandelaar van verzoeken om kwijtschelding. Je hebt ruime ervaringen met het pakket Key2Belastingen van Centric. Je bent flexibel, communicatief vaardig en kunt goed in teamverband kunnen werken.

De afdeling Belastingen verstuurt eind februari van elk jaar de aanslagen Gemeentelijke Heffingen. Voor een aantal van deze heffingen kan kwijtschelding worden aangevraagd. Dit jaar wordt voor het eerst ook voor de primaire verzoeken gebruik gemaakt van het Inlichtingenbureau. In een korte periode worden ruim 1.500 verzoeken om kwijtschelding ingediend. Hiervoor wordt jaarlijks een project opgezet. De kandidaat behandelt de complexe verzoeken en wordt afhankelijk van de behoefte ook ingezet bij de controle van de door collega’s afgehandelde verzoeken.

Functie eisen

HBO werk-/denkniveau.
minimaal 4 jaar werkervaring op het gebied van afhandeling van verzoeken om kwijtschelding.
je hebt de werkzaamheden bij verzoeken om kwijtschelding bij minimaal drie vergelijkbare organisaties uitgevoerd. Per organisatie moet de duur van de opdracht minimaal drie maanden hebben geduurd.
minimaal 1 jaar ervaring met het pakket Key2Belastingen van Centric.
je bent communicatief vaardig; maatschappelijk betrokken; initiatiefrijk.
minimaal 4 jaar werkervaring op het gebied van afhandeling van verzoeken om kwijtschelding is een wens.
minimaal 1 jaar ervaring met het pakket Key2Belastingen van Centric is een wens.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten