Consultant Marketing en Communicatie GT

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
16-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Den Haag
Reacties
2
Bekeken
632
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen over zijn/haar sollicitatie (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


Omschrijving

Startdatum

1-3-2016

Einddatum

30-6-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

24-2-2016 om 12:00 uur

De gemeentelijke overheid is onder de naam GT (Gemeentelijke Telecommunicatie) een project gestart voor de gezamenlijke aanbestedingen van telecommunicatiediensten. GT zorgt ervoor dat de Deelnemers aan de aanbesteding(en) kunnen beschikken over een goed portfolio aan telecommunicatiediensten die, zowel bij de aanvang van de (Raam)overeenkomsten als gedurende de looptijd, marktconform zijn in functionele, technische en financiële zin.

Communicatie is in al haarvaten zeer kritisch voor het succesvol realiseren van collectieve inkoopinitiatieven. In het bijzonder draag je zorg voor betrokkenheid en deelname. In deze functie speel je een rol in alle vormen van communicatie, zowel direct als massaal en ben je de plaatsvervanger van de projectmanager GT. Je bent in staat om deelnemers te motiveren en te informeren, van bestuurlijk niveau tot en met de uitvoerenden binnen het ambtelijk apparaat. Je kent alle aspecten van bestuurlijke en ambtelijke besluitvorming en je bent in staat om zelfstandig de beoogde resultaten te bereiken door de inhoudelijke boodschap te formuleren en planmatig alle communicatiekanalen in te zetten. Je hebt je de materie van telecommunicatie binnen de gemeentelijke overheden eigen gemaakt en bent in staat om uitgevoerde en nog uit te voeren aanbestedingen te vertalen naar de dagelijkse praktijk binnen gemeenten en deze boodschap te vormen en over te brengen aan de uitvoerenden binnen gemeenten. Je voert je werkzaamheden uit in samenwerking met het communicatieteam van KING.

Verantwoordelijkheden en resultaatgebieden

 Communicatie via de pers
 Massa-communicatie op bestuurlijk niveau
 Massa-communicatie via belanghebbende organisaties in het gemeentelijk domein
 Directe communicatie op bestuurlijk niveau
 Massa-communicatie naar gemeenten op ambtelijk/uitvoerend niveau
 Directe communicatie op ambtelijk niveau
 Projectleiding zowel over het communicatieplan als plaatsvervangend projectmanager

Functie eisen

 Afgeronde WO-opleiding en tenminste 5 jaar aantoonbare werkervaring op WO-niveau
 Beschikt aantoonbaar over kennis van de telecommarkt voor gemeenten en de bestaande marktsituatie en marktverhoudingen m.b.t. leveranciers
 Beschikt over een bewezen trackrecord in het communiceren over gemeentelijke collectieve inkoopprojecten.
 Beschikt aantoonbaar over kennis van het gemeentelijk ICT domein
 Beschikt aantoonbaar over een zeer goede schrijfvaardigheid waardoor hij leesbare teksten weet te produceren voor verscheidene doelgroepen en stakeholders
 Heeft goede contacten met gemeentelijke media
 Heeft feeling met zowel ambtelijke als bestuurlijke werkwijze en weet hiermee effectief om te gaan
 Heeft bij voorkeur ervaring met verslaglegging van zowel operationele als strategische overleggen
 Kan voor korte tijd de projectleider op procesniveau vervangen en daarbij tot op directieniveau fungeren als gesprekpartner
 Heeft kennis van en ervaring bij een organisatie die voor een collectief van gemeenten werkt (belangenvereniging, inkoopcombinatie, shared service center, etc.)
 Heeft kennis van telefonieconcepten binnen de gemeentelijke markt
 Heeft kennis van de huidige trends en ontwikkelingen binnen en tussen gemeentelijke organisaties en de positie van VNG en KING daarbinnen

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  16-02-2016 16:07
  Plaats
  Warmond

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  17-02-2016 14:41
  Plaats
  Blaricum

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten