Teamleider afd Algemeen Advies P&O

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
16-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
3
Bekeken
505
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.


Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

zsm

Einddatum

1-9-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

28-32

Sluitingsdatum

22-2-2016 om 9:00 uur

Bij de afdeling Algemeen Advies zijn alle PenO adviseurs, strategisch PenO adviseurs en PenO beleidsadviseurs van de gemeente ondergebracht. Totaal ongeveer 120 medewerkers

De vacature voor de tijdelijke klus van 6 maanden is voor het team met daarin de adviseurs gekoppeld aan Bestuur en Organisatie en de afdeling Bedrijfsvoering. De klus is ter vervanging van de huidige teamleider, zij is vrijgemaakt om het professionaliseringstraject voor de afdeling te begeleiden. Dit traject start in februari 2016.

Inhoud van de functie

 • Je geeft, in nauwe samenwerking met de 4 collega teamleiders, leiding aan de medewerkers van jouw team.

 • Speerpunten voor de teamleiders in 2016: 1. vergroten van de medewerkerswaardering door samen met de medewerkers uitvoering te geven aan het verbeterplan dat is opgesteld nav het medewerkerswaarderingsonderzoek, 2. omlaag brengen van het verzuim 3. Het tijdig voeren van de gesprekken ikv de PVB-cyclus.

 • Je draagt zorg voor de inzet van mensen en middelen en bent aanspreekpunt voor de gewenste output. In de 2 teams (ieder circa 25fte) zitten PenO adviseurs (gekoppeld aan de organisaties) en strategisch adviseurs (gekoppeld aan de clusters en stadsdelen). De 6 beleids- en projectadviseurs van de afdeling Algemeen Advies worden (functioneel) apart aangestuurd en maken onderdeel uit van de rve brede beleidspool, maar vallen hiĆ«rarchisch ook onder de teamleider.

 • Je speelt een actieve rol in de standaardisatie en professionalisering van de P&O adviesfunctie en de inrichting van de afdeling overstijgende P&O-processen (afstemming tussen algemeen en specialistisch advies).

 • Je draagt bij aan de uitvoering van het jaarplan van de afdeling Algemeen Advies.

 • Je participeert in verschillende PO gerelateerde werkgroepen en projecten. Je bent aanspreekpunt voor de stadsdeelsecretarissen en directeuren daar waar het gaat om het oplossen van knelpunten, oa in de personele bezetting op het gebied van PenO advies.

 • Je kan medewerkers uit je team bij ingewikkelde PenO vraagstukken hulp bieden als dat nodig is.

Functie eisen

-afgeronde HBO of WO opleiding (richting P&O of vergelijkbaar)
-minimaal 5 jaar ervaring als manager bij een grote (overheids) organisatie
-in de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar ervaring als manager in het vakgebied Personeel en Organisatie
-ruime ervaring met en kennis van het vakgebied Personeel en Organisatie
-ervaring met leidinggeven op afstand
-ervaring op het gebied van Personeel en Organisatie binnen een van de G4 gemeenten

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  17-02-2016 11:52
  Plaats
  Naarden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  17-02-2016 15:11
  Plaats
  Bilthoven

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  21-02-2016 19:54
  Plaats
  Amersfoort

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten