Dynamische QA Engineer

Opdrachtgever
WannaFlex
Geplaatst op
17-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam, Houten
Reacties
0
Bekeken
589
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 159 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Wil jij werken in een onwijs dynamische omgeving met continuous delivery waarin 5 tot 6 keer per dag gedeployed wordt? Weet jij hoe je vooraf scenario’s moet schrijven en acceptatiecriteria moet opstellen (TDD)? Ben jij bekend met het automatiseren in Cucumber? Lees dan nu verder!

Als jij een agile mindset hebt en flink wat technische vaardigheden bezit, oog hebt voor techniek èn kwaliteit, dan ben jij misschien de QA engineer die we zoeken!

Deze klant is niet alleen groot in de e-commerce wereld maar ze gaan ook mee in de nieuwste innovaties/ontwikkelmethoden in het vak.

Ze zoeken iemand die sterk in zijn schoenen staat en die communicatief vaardig is. Jij zal de enige tester zijn in het team. Dat betekent dat jij alles voor het zeggen hebt op het gebied van QA!

Deze klant heeft meerdere vestigingen en de opdracht vindt plaats in Houten en Amsterdam. Het development team (waaronder jij) verdeelt zijn tijd tussen deze twee locaties. Hoe deze verdeling gebeurt is geheel aan jou, mits je op zijn minst twee dagen op een plek zit.
Dus wil jij twee dagen in Houten werken, de andere twee in Amsterdam en maakt de laatste dag jou niet zoveel uit? Dan is dat geen probleem. Fijn he, die flexibiliteit?

De opdracht is voor 40 uur, voor een bespreekbaar tarief.

Als Agile tester voor dit bedrijf heb jij

  • Sterke pré: Kennis van test automatisering (Cucumber)

  • Must: Ervaring met BDD, TDD

  • Agile/scrum mindset

  • Ervaring met continuous delivery projecten

  • Genoeg werkervaring om te kwalificeren als medior/senior!

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten