Projectmedewerker Kenniscentrum Dienstverlening

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
16-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
436
Status
Gesloten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

zsm

Einddatum

30-6-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

1-3-2016 om 12;00 uur

De projectmedewerker ondersteunt de projectleider Kenniscentrum Dienstverlening in de dagelijkse uitvoering van het Kenniscentrum Dienstverlening. Als projectmedewerker ben je verantwoordelijk voor de communicatie naar buiten rond het kenniscentrum Dienstverlening. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van de integrale communicatiestrategie rond het ondersteunen, informeren en activeren van gemeenten. Dit doe je in nauwe samenwerking met de communicatieafdeling van KING en andere stakeholders. Binnen deze communicatieve taak valt ook het verbinden van gemeenten onderling op basis van hun informatiebehoeften.

Daarnaast ben je de spin in het web in het team Kenniscentrum Dienstverlening. Je weet intern de juiste personen te vinden door gebruik te maken van de kennis en kunde van je collega’s met diepgaande technische, inhoudelijke, architectuur- en gemeentekennis. Je werkt samen met de projectleider Klantreizen aan het formuleren van 20 voorbeeldklantreizen, een modelaanpak om te werken met klantreizen en het opschalen van het werken met klantreizen binnen gemeenten. Je weet ook extern de juiste mensen bij elkaar te halen bij diverse te organiseren bijeenkomsten. Tot
slot bewaak je het proces, de voortgang en financiële situatie van het kenniscentrum. Waar nodig schakel je snel en adequaat de juiste kennis en expertise bij elkaar die nodig is voor de voortgang. Je maakt onderdeel uit van het team Kenniscentrum Dienstverlening wat aangestuurd wordt door de projectleider. De projectleider rapporteert aan de coördinator Inzicht en Sturingsadvies.

Verantwoordelijkheden en resultaatgebieden
 Vult communicatiestrategie praktisch in en houdt het overzicht binnen de uitvoering hiervan;
 Faciliteert goede communicatie binnen het project;
 Draagt mede zorg voor goede afstemming met interne en externe stakeholders;
 Draagt zorg voor de organisatie van de diverse bijeenkomsten binnen en tussen het kenniscentrum en partners;
 Houdt overzicht en geeft inzicht in de samenhang van de projectactiviteiten;
 Faciliteert goede afstemming binnen het project;
 Ondersteunt het relatiebeheer met gemeenten en leveranciers;
 Vormt actief de koppeling tussen de gemeentelijke vragen, de ontwikkelingen in regionaal en landelijke verband, binnen KING en de VNG;
 Draagt bij aan de uitvoering en doorontwikkeling van de bijbehorende producten en diensten;
 Geeft in voorkomende gevallen leiding aan deelprojecten.

Functie eisen

 WO werk- en denkniveau;
 Uitstekende communicatieve vaardigheden en goed analytisch vermogen;
 Ervaring in een landelijk project gericht op de ondersteuning van gemeenten door middel van het ontwikkelen, opschalen en implementeren van dienstverlening- of informatiekundige initiatieven;
 In staat om zelfstandig en planmatig te werken;
 Kennis van en ervaring met gemeenten. Heeft met of bij gemeenten gewerkt, spreekt de taal van gemeenten en heeft aantoonbare ervaring met het verbinden met gemeenten;
 Ervaring als projectsecretaris en met het voeren van een projectadministratie;
 Ervaring met het werken met pilots en/of proeftuinen;
 Ervaring met het coördineren van de communicatie en organisatie van complexe projecten;

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten