Adviseur inkoop en contracten Aanleg en Onderhoud

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
16-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
241
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

1-3-2016

Einddatum

28-2-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

28

Sluitingsdatum

22-2-2016 om 17:00 uur

De adviseur inkoop en contracten is verantwoordelijk voor uitvoering, ondersteuning, analyses en advisering bij het inkoop- en contractmanagementproces voor Aanleg en Onderhoud. Je bereidt contracten voor en/of adviseert bij de realisatie ervan.

Je analyseert af te sluiten of afgesloten contracten en beoordeelt deze op potentiële juridische en commerciële risico's en geeft adviezen hierover. Je ontwikkelt alternatieven en geeft adviezen voor minder gangbare of nieuwe zaken en problemen na analyse van het technische vraagstuk. Voorbeelden van producten zijn het opstellen van een inkoopplan of een toetsplan en coördinatie van de uitvoering van een contract.

Je werkt nauw samen met collega’s binnen en buiten projecten. Je fungeert als vraagbaak voor inkoop- en contractzaken. Je ondersteunt bij de onderhandeling met (markt)partijen. Je onderhoudt contacten met stakeholders (met name marktpartijen in een niet complexe omgeving). Verder realiseer je een juist informatieniveau over afgebakende onderdelen van het inkoop- en contractmanagement/contracteringsproces en communiceer je hierover.

Je levert een bijdrage aan het verbeteren van jouw vakgebied. Dit doe je door jouw kennis up to date te houden en deze kennis in te zetten om de inkoop- en contracteringsprocessen binnen Rijkswaterstaat te verbeteren. Je signaleert, analyseert ontwikkelingen die de uitvoering van het inkoop- en contractproces kunnen beïnvloeden en je adviseert hierover. Tot slot is het borgen van kwaliteit van kennis een belangrijk aspect in jouw werk.

Functie eisen

-Je hebt kennis van en ervaring met de werkwijze Aanleg en Onderhoud in relatie tot het eigen werk (o.a UAV-GC):
-Je hebt relevante ervaring (indicatief 1-3 jaar) als contractadviseur in de uitvoering (o.a. VTW’s, contractwijzigingen, prestatie verklaren etc)
-Je hebt een opleiding op minimaal HBO-niveau (of door ervaring vergelijkbaar)
-Je hebt kennis van en ervaring met SCB
-Je hebt kennis van en ervaring met de van toepassing zijnde informatiesystemen (VTW-tool, SAP, URSCB, archiveringssystemen)

-Je hebt kennis van en ervaring met inkoop/contractvoorbereiding (opstellen contracten e.d.)

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten