Adviseur Contract-management/Toetscoördinator

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
16-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
439
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2535 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving

Startdatum

1-3-2016

Einddatum

31-12-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

22-2-2016 om 17:00 uur

De projectorganisatie West Nederland Zuid productielijn A (WNZ A) Vaarwegen (IVOV) van het organisatie onderdeel Progamma’s,Projecten en Onderhoud (PPO), zoekt een Adviseur Contract-management/Toetscoördinator.

De Contractmanager vormt met de Manager Projectbeheersing, Technisch manager, Omgevingsmanager en de Projectmanager het zogeheten projectmanagementteam van het Cluster WNZ A Vaarwegen.

Voor de ene helft van de tijd ben je actief als contractadviseur in de voorbereiden en/of realisatie van contracten. In overleg met de inkoopadviseur en contractmanager voer je van onder meer de volgende werkzaamheden t.b.v. werken, diensten en leveringen voornamelijk op het gebied van civiele techniek uit:
-opstellen van contractdocumenten m.u.v. technische specificaties;
-opstellen offerteaanvragen;
-opstellen wijzigingscontracten;
-administreren inkoopgegevens in SAP;
-juridisch, inkooptechnisch en inhoudelijk beoordelen offertes, voorstellen tot wijziging etc.
-vertegenwoordigen van de opdrachtgever (behoudens financiële aangelegenheden) tijdens de uitvoering van contracten;
-leveren van input voor het contractbeheersplan;
-plannen en voorbereiden van, het deelnemen aan en het vastleggen van projectvergaderingen met de ON;
-uitwerken van acties uit de projectvergadering, dan wel uitzetten bij andere teamleden (techniek, omgeving en projectbeheersing);
-beoordelen/toetsen van alle documenten die door de aannemer worden geleverd, aan de hand van de eisen in het contract;
-adviseren Contractmanager betreffende contractwijzigingen, claims, betalingen etc.;
-bespreken en evalueren van de voortgang van het contract en de beheersing tweewekelijks in het CBT;
-op een consistente en traceerbare wijze beheren van het contractdossier;
-voorbereiden en opstellen van prestatieverklaringen;
-bijhouden van overzichten van betalingen en wijzigingen.

Voor de andere helft van de tijd ben je actief in de rol van Toetscoördinator voor de lopende prestatiecontracten en benoem, plan en coördineer je de te verrichten systeem-, proces- en producttoetsen. Hierbij geef je samen met de contractmanager medesturing aan de beoordeling van het kwaliteitsmanagement van de opdrachtnemer in het bijzonder.

Je ontwikkelt onder verantwoordelijkheid van de contractmanager toetsplannen op basis van systeemgerichte contractbeheersing en risicomanagement. Je bent de schakel tussen het toetsteam en de contractmanager. Je werkt nauw samen met de contractmanager en de risicomanager. Je overlegt met en rapporteert aan de verantwoordelijke contractmanager over gewenste verbeteringen in het kader van de contractbeheersing, daarbij rekening houdend met de aspecten inhoud, proces, houding en gedrag.

Je verzamelt en registreert je bevindingen en adviseert de contractmanager ten behoeve van de terugkoppeling aan de opdrachtnemer en de aanpassing van de risico’s of het toetsplan. Je overlegt met de risicomanager over wijzigingen in de risico’s of waardering.

Je bent medeverantwoordelijk voor de beoordeling van de toetsplannen van de opdrachtnemer. Je fungeert als coach voor het toetsteam op het gebied van strategie, aanpak, methodieken en uitvoering.

Functie eisen

-VCA certificering
-Je hebt inhoudelijke kennis van de benodigde regelgeving (o.a. UAV-GC; ARVODI) en brede kennis van het vakgebied en inzicht in integrale samenhang met aangrenzende vakgebieden.
-Je hebt kennis van normen en richtlijnen (o.a. RISMAN; Kader SCB; ISO 9001).
-Je hebt basiskennis van SE en gevorderde kennis van de SCB-systematiek.
-Ervaring met BVP is een pré.
-Je hebt de (lead)-auditor opleiding afgerond.
-Verder heb je vakinhoudelijke kennis van verschillende contractvormen (Ingenieursdiensten en Prestatiecontracten) en contractbeheersing (SCB).
-minimaal HBO werk- en denkniveau

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten