Intermediair
Drukwerkdeal
Geplaatst op
17-02-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Deventer
Reacties
4
Bekeken
2365
Status
Gesloten
Referentie
Product Owner tijdelijk

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 161 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Ervaren Product Owner gezocht om een zwangerschapsverlof op te vangen en tegelijkertijd zijn/haar ervaring te delen zodat onze andere SCRUM teams hier van kunnen leren.

De opdracht
In verschillende SCRUM teams verbeteren we continu de klantervaring. In het team dat de ‘mijn-omgeving’ van onze klant verbeterd zoeken we een ervaren en flexibele Product Owner.

Mijn account klinkt simpel, maar is het belangrijkste onderdeel binnen ons bedrijf om de klant op elk moment in het proces te ondersteunen. Onze explosieve groei wordt veroorzaakt door automatiseren van complexe grafische processen met behoud van onze persoonlijke en proactieve service. We schuiven niet alleen met dozen, maar leveren snel complexe maakproducten.

In mijn account beheren klanten bijvoorbeeld offertes, controleert hij/zij de te drukken bestanden en volgt hij uiteindelijk het hele productie- en verzendproces realtime. Jij als Product owner speelt een cruciale rol om meer waarde voor de verschillende stakeholders te creëren. Naast het versimpelen en prioriteren van enkele complexe projecten vragen we jou je Product Owner ervaring ook te delen met onze andere teams om van jouw ervaring te leren. Uiteraard is diepgaande proces en praktijk kennis handig, maar niet even snel te vergaren. Daarom zoeken we binnen de organisatie voor tijdelijke ondersteuning op dit vlak. Oja, Engels moet geen uitdaging voor je zijn aangezien een deel van onze ontwikkelaars zich in Oekraïne bevinden.

Het bedrijf
Wij zijn Drukwerkdeal.nl. Meer dan Online Ondernemer 2014 en een snel groeiend e-commercebedrijf, zijn wij een logistieke machine waar je ‘u’ tegen zegt (al houden wij het liever op ‘je’). Meer nog dan een internetdrukker zijn wij een agile, megaklantgerichte organisatie. Tweehonderd professionals verdeeld over meerdere vestigingen in de Benelux verwerken elke dag iedere nieuwe order alsof het de eerste is. Ook al verwerken we er duizenden per dag. Meer nog dat ‘groot, groter, huge’, denken wij ‘goed, beter, awesome!’. En daar hebben we awesome talent voor nodig.

Jij bent
Ervaren als Product owner in een e-commerce omgeving;
Beschikbaar van eind maart/begin april tot het einde zomer voor 16 tot 32 uur per week;
Capabel en enthousiast om jouw agile ervaring te delen met andere teams.

Wij bieden
Samenwerken met veel fun en creativiteit;
Flexibel werken;
Product Owner skills laten zien als een eindbaas;
Gamen, fitness, en borrels @ work;

Enthousiast?
Mooi! Graag ontvangen we jouw cv en motivatie.

Vertrouwelijk richting werving- en selectieburo’s: Drukwerkdeal doet alleen zaken met kandidaten op persoonlijke titel. Bespaar jezelf dus de moeite!

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  17-02-2016 17:35
  Plaats
  Eindhoven

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  17-02-2016 19:40
  Plaats
  Enschede

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  20-02-2016 20:57
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  23-02-2016 10:32
  Plaats
  Oegstgeest

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten