Planningsadviseur infrastructurele gebiedsontwikkelingsprojecten

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
17-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
261
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2522 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

1-3-2016

Einddatum

1-9-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24-32

Sluitingsdatum

23-2-2016 om 17:00 uur

Als medior planningsadviseur ben je verantwoordelijk voor de planning en planningsadvies van een flink aantal verschillende infrastructurele/gebiedsontwikkelingsprojecten. Je werkt voor het team Risicomanagement, Planning en Kosten van het Ingenieursbureau en maakt deel uit van de vakgroep Planning. Vanuit je ervaring heb je een bijdrage aan de vakgroep.

Werkzaamheden

  • Je stelt planningen op en adviseert in projecten. De focus ligt op kleine en middelgrote projecten bij verschillende opdrachtgevers in de stad. Een deel van het werkpakket focust op een product-gestuurde bijdrage voor een stevig aantal kleinere projecten, een ander deel op (naast product, ook) meer adviesgerichte betrokkenheid in middelgrote projecten.

  • Je maakt de opzet en doet het beheer van het planningssysteem. Denk aan het maken van analyses, scenario’s, modellen en prognoses. Je benut basisplanningen en standaardproducten uit de vakgroep Planning tot maatwerk voor een project.

  • Je bent medewerker van meerdere projectteams, gericht op de realisatie van infrastructuurprojecten en gebiedsontwikkelingen in de verkennings-, voorbereidings-, en uitvoeringsfase.

  • Je adviseert het project over structuur, proces en samenhang van projectactiviteiten in de tijd, over het kritieke pad en over mogelijke alternatieven. Daarvoor gebruik je passende visualisaties.

  • Je stemt af met andere projectteamleden en/of adviseurs van het project en haalt informatie binnen en buiten op om je producten op te stellen.

  • Je bewaakt de voortgang en rapporteert hierover. Je signaleert de afwijkingen en knelpunten in planningen.

  • Je werkt samen en stemt af met andere planningsadviseurs over aanpak, dilemma’s, oplossingen en de verdeling van projecten.

Functie eisen

-minimaal behaald HBO of WO diploma
-minimaal 2 jaar ervaring met planningen in infrastructurele projecten en/of gebiedsontwikkelingen
-ervaring met en kennis van Primavera (P6 of hoger) en MS Project Civiele/GWW kennis, opleiding en/of ervaring
-ervaring binnen de gemeente Amsterdam, G4 gemeente of een grote gemeente
-praktische werkervaring met verschillende contracttypen OG-ON

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten