Interim Buyer ICT met EA-kennis

Opdrachtgever
AEVES BV
Geplaatst op
17-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
70
Op locatie
Regio Utrecht
Reacties
0
Bekeken
18
Status
Gesloten
Referentie
Aeves889

Omschrijving

Aeves is voor één van haar opdrachtgevers op zoek naar een Interim Buyer ICT met EA-kennis.

Onze opdrachtgever is een professionele, internationale dienstverlener. Wegens drukke werkzaamheden is men op zoek naar een tijdelijke uitbreiding van het team Inkoop.

Werkzaamheden

Het aantal inkooptrajecten en aanbestedingen stijgt binnen de organisatie op het terrein ICT, enerzijds door de eis van hogere prestaties en technologische innovaties en anderzijds door meer noodzakelijke aandacht voor rechtmatigheid en kostenbesparingen.
Een goede contractering en inkoop op basis van concrete doelstellingen is noodzakelijk. Om een inhaalslag op korte termijn te realiseren, is er tijdelijk extra plek voor enthousiaste en gedreven professionals die zichzelf en de organisatie ontwikkelen tot best-in-class op het gebied van inkoop.
Als inkoper leid en begeleid je inkoop- en aanbestedingsprocessen. Je treedt hierbij op als inhoudelijke en stevige businesspartner. Het werkveld is zeer divers en richt zich op het ontwikkelen van slimme inkoop strategieën, het afsluiten van nieuwe raamcontracten, het begeleiden van aanbestedingen voor producten of diensten en het inrichten van het bestel- en inkoopproces. Op basis van je specialistische kennis koppel je de mogelijkheden en ontwikkelingen van de markt aan de doelstellingen en behoefte van de interne organisatie. Je werkt in deze rol nauw samen met de interne klant, je adviseert in de beleidsmatige keuzes die de organisatie kan maken en bepaalt samen hoe je de markt het beste kunt benaderen. Hierbij onderzoek je ook welke inkoopstrategieën andere grotere inkooporganisaties hanteren en zoekt de samenwerking daar waar mogelijk. Ook voer je aanbestedingen en inkooptrajecten uit. Je verdiept je hierbij in de aan te besteden opdracht, stelt een contracteringsplan op waarin je de aanpak beschrijft, stelt het aanbestedingsdossier samen en selecteert op basis van kwaliteitseisen de beste partij.

Vereisten

 • Afgeronde HBO/WO opleiding bij voorkeur op bedrijfskundig of technisch vlak

 • Minimaal 4-6 jaar relevante werkervaring als ICT technisch Inkoper of Tendermanager

 • Ruime ervaring met het zelfstandig uitvoeren van (Europese) aanbestedingen

 • Ervaring met het maken van inkoopbegrotingen en kostenramingen is een pré

 • Je kunt goed omgaan met verschillende belangen, je bent organisatiesensitief en je kunt goed samenwerken met de diverse verantwoordelijken in de organisatie

 • Werkervaring binnen een projectmatige omgeving is een pré

 • Je bent communicatief vaardig, je zoekt de samenwerking en verbinding en hebt de wil om steeds te verbeteren

 • Je hebt een proactieve en initiatiefrijke instelling, doorziet processen snel en brengt structuur aan

Functie gerelateerd

 • Standplaats: Regio Utrecht

 • Start: Z.s.m.

 • Duur: Minimaal 6 maanden, verlenging mogelijk

 • Inzet: 4-5 dagen per week

Nadere info

Svp reageren voor donderdag 18 februari 18.00 uur

Aeves zoekt de meest geschikte en beschikbare kandidaat voor deze functie. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een dienstverband: (1) Je komt voor de duur van de opdracht in dienst bij Aeves. (2) Je bent zzp’er en beschikt over een geldige en relevante VAR. Aeves huurt je in voor de duur van het project. (3) Je bent in dienst bij een ander bureau. Aeves huurt je in voor de duur van het project.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten