Applicatie beheerder, medisch,electro technisch

Opdrachtgever
FMA-bv
Geplaatst op
18-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Centraal Prov. Utrecht
Reacties
3
Bekeken
548
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Opdrachtgever heeft besloten de kandidatuur met een van onze kandidaten voort te zetten.
Ieder bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen,
Gr.,henk


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Novaccent 23 opdrachten
 • WTS Detachering 28 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

We zijn voor en namens onze opdrachtgever ( een geneeskundige organisatie prov. Utrecht) op zoek naar een ervaren Electrotechnische Applicatiebeheerder.
Zie onderstaand profiel voor de betreffende openstaande invulling bij opdrachtgever.

De organisatie, waar kom je terecht

Opdrachtgever is een grote geneeskundige instantie. De organisatie wordt gedreven door professionaliteit, enthousiasme en heldere communicatie.
Je gaat werken op een dynamische afdeling met innovatieve apparatuur en diensten
De missie is het verbeteren van de kwaliteit. Met behoud van een stabiele, beschikbare en betrouwbare electrotechnische apparatuur, ICT architectuur- en infrastructuur als basis.
Voor het onderdeel Technisch Cluster ( een onderdeel van de divisie Beeld) werken acht medewerkers. Het cluster draagt zorg voor de instandhouding van medische en ondersteunende apparatuur van de divisie. Dit Cluster beheert diverse apparatuur, zoals röntgenapparatuur (MR, CT, angio, echo, conventionele röntgen), de apparatuur van nucleaire geneeskunde, het digitale röntgenarchief (PACS) en een brede variëteit aan ICT-producten (Microsoft en Unix-producten).

Wat ga je doen, wat staat je te wachten als Electro Technisch Applicatie Engineer?
In deze aanstelling loop je in ieder geval voorop met de nieuwste ontwikkelingen op medisch gebied, ben je werkzaam voor een dienst waar je alle vrijheid krijgt jezelf verder te ontwikkelen met veel eindverantwoordelijkheden.
Problemen bekijk je vanuit meerdere invalshoeken, mutidisciplinair en je bent in staat zaken grondig op te lossen. Uit een grote hoeveelheid complexe informatie weet je zaken op te pikken waar anderen overheen kijken. Samenwerken met collega’s zie je als meerwaarde, je waardeert input en ervaring van anderen, daarbij vind je een goede sfeer belangrijk.

Als ervaren electro-technische applicatie engineer houd je je bezig met het zelfstandig en in teamverband uitvoeren van preventief en curatief onderhoud aan de medische systemen van de angio, echo en nucleaire geneeskunde. Ook op ICT-gebied beheer je de verschillende (medische) systemen. Je begeleidt, assisteert en controleert externe bedrijven bij de uitvoering van hun werkzaamheden. Je neemt deel aan diverse projectgroepen en je biedt ondersteuning en instructie aan diverse gebruikers (hoogleraren, artsen, artsen in opleiding, laboranten, wetenschappers en ondersteunend personeel) van de divisie. Je draagt zorg voor de veiligheid van de apparatuur die jij beheert. Daarnaast staat het uitvoeren van modificaties aan bestaande systemen centraal. Je houdt je als applicatietechnicus zelf op de hoogte en kunt vervolgens binnen eigen aandachtgebieden het beheer van de medische apparatuur volledig voeren volgens het interne kwaliteitssysteem en de externe wettelijke kaders. Uiteindelijk ga je ook bereikbaarheidsdiensten draaien.
De invulling bestaat uit 50% technische werkzaamheden, en voor 50% applicatiebeheer (SQL).

Als ideale applicatie engineer,welke opleiding en technieken breng je mee?

-Je werkt en denkt op HBO-niveau en je hebt minimaal een HTS-opleiding Elektrotechniek of een vergelijkbare studie afgerond
-Ongeveer 3 jaar electro technische werkervaring medische omgeving incl systeembeheer;
-Je hebt affiniteit met techniek in een medische omgeving.
Ook heb je ervaring opgedaan in een omgeving waarin het beheer van complexe systemen een onderdeel was van je werk.
-Het is een pre als je bekend bent met een Windows-kantooromgeving en overige ICT-omgevingen als Unix
-Bij voorkeur actueel gecertificeerd in één, liefst meerdere ict-gebieden,want je krijgt te maken met;Windows (SQL)server,security en netwerkinfrastructuren en topologiën

En aan competenties breng je mee ;
-Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
-Representatief,service/klant gerichte, flexibele instelling;
-Sterk analytisch,probleemoplossend vermogen,je kunt technisch jargon vertalen naar begrijpelijke taal voor gebruikers;
-Zelfstandig en in staat planmatig en gestructureerd te werken;
-Creatieve en innovatieve instelling;
-Sterke gedrevenheid in het oplossen van technische problemen;
-Geen 9 tot 5 mentaliteit, bereikbaar zijn en uitvoeren van werkzaamheden buiten de normale diensturen vind je geen probleem;
-Daarbij heb jij sterke communicatieve vaardigheden en communiceer je tijdig multidisciplinair met collega’s over diverse afdelingen, echalons en ben je in staat wensen in schaalbare technische oplossingen te vertalen.
-Weet je de gebruikerservaring op de eerste plaats te zetten en gebruik je de techniek om het voor de klant zo makkelijk mogelijk te maken.

Wat krijg je er voor?;
De organidatie biedt een aantrekkelijke werkomgeving, waarin je zelfstandig kunt werken en waarbinnen je je maximaal kunt ontplooien. Je komt te werken op een zeer leerzame, wat hectische afdeling, waar je alle ruimte krijgt bij te blijven met de nieuwste medische technieken.

Procedure;
Spreekt de opdracht je aan en herken je jezelf in het bovengenoemd profiel? Zou je dan zo vriendelijk willen zijn, bij beschikbaarheid en interesse, een uitgebreide cv in Word met korte motivatie hierheen te willen mailen,aub? Met beschikbaarheid en tariefsindicatie
Reacties dienen uiterst medio komende week binnen te zijn. Op tijd om nog door ons geïnterviewd en voorgedragen te kunnen gaan worden in dezelfde week.
Na ontvangst er van zullen wij direct contact met U (laten)opnemen voor verdere afhandeling.
Met vriendelijke groet,
Drs. ing. H. C. Hak.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  18-02-2016 13:52
  Plaats
  Schiedam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  18-02-2016 15:18
  Plaats
  hoofddorp

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  25-02-2016 09:45
  Plaats
  Woerden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten