Tactisch Inkoper ICT

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
17-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nieuwegein
Reacties
0
Bekeken
212
Status
Gesloten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

1-6-2016

Einddatum

31-5-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

24-2-2016 om 16:00 uur

Opdracht omschrijving
De tactisch inkoper levert een aantoonbare bijdrage aan het terugdringen van de onrechtmatigheid op de categorie ICT binnen de sector Inkoopmanagement. Dit doet hij/zij door onder meer het tijdig initiëren, begeleiden en uitvoeren van nationale én Europese aanbestedingstrajecten alsmede door een succesvolle afronding hiervan ten behoeve van de stakeholders in de categorie ICT.

Verantwoordelijkheden
De tactisch inkoper is verantwoordelijk voor de tijdige initiatie, begeleiding, uitvoering én succesvolle afronding van nationale en Europese aanbestedingstrajecten ten behoeve van de stakeholders in de categorie ICT.

Vakmatige taken
-Initieert, bereidt voor én voert in samenspraak met de producten- en servicelijnmanager marktverkenningsgesprekken met (potentiële) leveranciers ten behoeve van nationale en/of Europese aanbestedingstrajecten, voert marktanalyses en marktconsultaties uit.
-Propageert het Inkoopbeleid van de politieorganisatie en handelt dienovereenkomstig.
-Is geëquipeerd om zelfstandig te werken met het geautomatiseerde informatiesysteem Commerce-Hub.
-Stelt zelfstandig aanbestedingsdocumenten op die kwalitatief aan de maat zijn en verdedigt deze bij respectievelijk de producten- en servicelijnmanager, de opdrachtgever/stakeholder, de aanbestedingsjurist, de toetser en de strategisch inkoper. Denk hierbij aan de navolgende stukken: marktanalyse, marktconsultaties, aanbestedingsstrategie, uitnodiging tot aanmelding (niet-openbare aanbestedingsprocedure), uitnodiging tot inschrijving, tariefbladen, (raam)overeenkomsten, Nota’s van Inlichtingen, selectie- en gunningsadviezen en afwijzings- en gunningsbrieven.
-Bereidt afwijzingsgesprekken met leveranciers voor en voert deze met een collega.
-Brengt allerhande inkoopadviezen uit over het rechtmatig verwerven van prukten en diensten.

Functie eisen

-Circa 5 jaren ervaring als inkoper waarvan 3 jaren in de categorie ICT met de initiatie, begeleiding, uitvoering én afronding van nationale en/of Europese aanbestedingen (EIS)
-als Inkoper ervaring heeft opgedaan met de initiatie, begeleiding, uitvoering én afronding van minimaal drie succesvolle nationale en/of Europese aanbestedingen in de categorie ICT
-Minimaal één succesvol afgeronde ICT-aanbesteding op basis van Best Value Procurement (BVP)
-Minimaal een afgeronde erkende, geaccrediteerde HBO opleiding.
-NEVI 1 diploma of gelijkwaardig.
-NEVI 2 Tactisch of gelijkwaardige afgeronde opleiding tactische inkoop.
-NEVI 2 Strategisch of gelijkwaardige afgeronde opleiding strategische inkoop.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten