Functioneel Beheerder SAP HRM en FI(CO)

Intermediair
Yacht bv
Geplaatst op
17-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Wageningen
Reacties
3
Bekeken
564
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Beste kandidaten,

Bedankt voor jullie reactie. de opdracht hebben we kunnen vervullen met een passende kandidaat. Wellicht tot in de toekomst.

Groet,

Eeske van de Vendel
Yacht Zwolle


Omschrijving

fulltime, 3 maanden m.o.t. verlenging, wageningen, voorkeur zsm startern

De medewerker Functioneel Beheer maakt deel uit van de sectie Quality & Strategic Information. De sectie is verantwoordelijk voor de inwinning, het beheer en de analyse van strategische informatie die dient ter ondersteuning van de strategieontwikkeling en besluitvorming en draagt zorg voor een goed functionerend kwaliteitszorgsysteem voor onderwijs en onderzoek. De sectie is ook verantwoordelijk voor het functioneel beheer van het studentenadministratiesysteem, de productie van de studiegids en de roostering van het onderwijs.

Verbonden aan de implementatie van een nieuw studenteninformatiesysteem zoeken wij versterking op het vlak van functioneel beheer van dit systeem. Als functioneel beheerder ondersteunt u het onderwijs bij het realiseren en onderhouden van een adequate informatievoorziening, zodat onderwijsprocessen op effectieve en efficiƫnte wijze kunnen worden uitgevoerd. U geeft hieraan invulling middels BISL-procedures op met name het uitvoerende niveau: gebruiksbeheer, wijzigingenbeheer, transitie en functionaliteitenbeheer.
U verzorgt ondersteuning aan, en bijsturing van, gebruikers bij het gebruik van de informatiesystemen in de dagelijkse praktijk. Namens de gebruikersorganisatie verleent u opdrachten aan de IT afdeling of direct aan de betrokken externe leverancier. U houdt zich bezig met complexe vraagstukken over, en het toetsen en testen van, keten/systeem gerelateerde wijzigingen. U heeft een informerende rol voor het onderwijs over de impact van gewijzigde functionaliteiten. Ook levert u een bijdrage aan de evaluatie van een resultaat van doorgevoerde wijzigingen. Kortom, een veelomvattende functie waarin u te maken krijgt met alle aspecten van functioneel beheer.

De medewerker werkt nauw samen met andere functioneel beheerders en met collega's binnen de sectie QSI. Tevens hebt u contact met medewerkers van de ICT afdeling van het Facilitair bedrijf, het Onderwijsinstituut en de leerstoelgroepen. De medewerker rapporteert aan het hoofd van de sectie Quality & Strategic Information.

Wij vragen

 • Minimaal een voltooide HBO opleiding waarin IT een belangrijke component is geweest.

 • Ervaring als Functioneel Beheerder SAP HRM en FI(CO)

 • Ervaring binnen omgeving waarin proces/ketenbenadering centraal stond.

 • Wensen uit de organisatie vertalen naar IT-requirements

 • Met de organisatie in gesprek kunnen gaan over aanpassen van processen.

 • Ervaring met BiSL, kennis van Tmap, ervaring met Agile, en bij voorkeur ook ervaring met ASL, ITIL

 • Ervaring met releasemanagement

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  17-02-2016 15:07
  Plaats
  heerewaarden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  18-02-2016 11:12
  Plaats
  HENGELO

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  21-02-2016 13:05
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten