Connectis zoekt een ervaren IT Recruiter

Opdrachtgever
Connected Information Systems B.V.
Geplaatst op
17-02-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
19
Status
Gesloten

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een IT Recruiter die tijdelijk ons werving en selectie afdeling komt versterken. Als Recruiter bij Connectis ben je voortdurend pro-actief op zoek naar kandidaten die passen bij onze vacatures. Je draagt significant bij aan het (verder) ontwikkelen van recruitment. Verder ben je in staat om te werken met deadlines en ga je geen uitdaging uit de weg. Je bent werkzaam in een dynamische omgeving waar je zowel op nationaal en internationaal niveau de beste mensen weet aan te trekken.

Over Connectis
Connectis is een snelgroeiende organisatie, gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor online identificatie, authenticatie en autorisatie van gebruikers op hoge betrouwbaarheid niveaus. Een spannend werkgebied, dat regelmatig in het nieuws is. Ons doel is om de wereld te verbeteren door online identificatie voor iedereen beschikbaar te maken. Hierbij zorgen wij ervoor dat ieders privacy zo goed mogelijk wordt beveiligd.
Connectis is een platte, agile organisatie. Iedereen werkt mee en heeft een ‘hands on’ mentaliteit. We zijn een eerlijk, ambitieus team met experts die samen zorgen voor een positieve werksfeer. Connectis is gevestigd op loopafstand van Rotterdam Centraal Station.

Graag ontvangen wij bij interesse een CV., korte motivatie en het uurtarief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten