Product Engineer Knowledge & Support A.I.

Intermediair
Michael Page
Geplaatst op
19-02-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
50
Op locatie
Gelderland
Reacties
2
Bekeken
135
Status
Gesloten
Referentie
MSPM174102

Omschrijving

Onze klant houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van medisch hoogwaardige technische systemen voor de reiniging en desinfectie van flexibele endoscopen. Met ongeveer 230 werknemers zijn zij een snelgroeiend familiebedrijf met een informele sfeer.

Voor onze klant zijn we op zoek naar 2 interim Product Engineers voor een periode van een half jaar. Start half maart/begin april.

Als Engineer ben je voornamelijk bezig met het uitvoeren van technische productontwikkeling en onderzoek, met de nadruk op mechatronische aspecten. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het opstellen van specificaties, het maken van basis- en detailontwerpen, het uitvoeren van risico analyses, het rapporteren van de voortgang van deze activiteiten en het (deels) opstellen en onderhouden van Technische Dossiers. Hierbij wordt rekening gehouden met de geldende normen, richtlijnen en regelgeving.

Je bent in staat zelfstandig kleine projecten uit te voeren en bent gewend vanuit een proces gerichte werkwijze te werken. Hierbij zijn zelfstandigheid in functioneren en goede communicatieve vaardigheden belangrijk.

U heeft een afgeronde HTS opleiding en ongeveer 2-5 jaar werkervaring in een middelgroot tot groot industrieel bedrijf. Beheersing van de Engelse taal is vereist.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  21-02-2016 13:37
  Plaats
  Spijkenisse

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  24-02-2016 15:31
  Plaats
  Geldrop

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten