Lean Customer Excellence Expert

Opdrachtgever
ABN AMRO
Geplaatst op
19-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
100
Op locatie
Amsterdam
Reacties
5
Bekeken
361
Status
Gesloten
Referentie
337

Afrondingstoelichting

Beste freelancer,

Bedankt voor uw reactie op de functie van Lean Customer Excellence Expert bij ABN AMRO.

Wij hebben een selectie gemaakt en contact opgenomen met de uitgekozen kandidaat. De kandidaat is inmiddels in procedure en daarom sluiten wij de aanvraag op Freelance.nl bij deze af.

Nogmaals bedankt voor uw interesse en wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

ABN AMRO Interim


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten

Omschrijving

Binnen ABN AMRO zijn we op zoek naar een Lean Customer Excellence Expert.

Als Customer Excellence Expert ga je samen met je CE Team en de business via de Kaizen methodiek onderzoeken welke stappen we moeten ondernemen om verbeteringen te realiseren op klanttevredenheid, medewerkertevredenheid en productiviteit
De werkzaamheden van een Customer Excellence Expert bestaat uit het analyseren van relevante gegevens voor de bedrijfstak om verspilling en verbeterpotentie te signaleren en te kwantificeren. Hierbij zul je samen met de business naar out of the box oplossingen zoeken en deze samen met het management duurzaam implementeren. Gedurende Customer Excellence zullen zowel het (senior) management als medewerkers worden mee genomen in deze cyclus van continu verbeteren om vervolgens continu in hun eigen werkzaamheden toe te kunnen passen.
Gezien de verschillende fasen in het traject is Customer Excellence Expert een dynamische functie waarin je zowel goede analytische vaardigheden nodig hebt als goede people skills om het verandertraject te begeleiden. Ook is het belangrijk dat je het management kunt begeleiden in benodigde leiderschapstransformatie. Je schakelt met zowel de medewerkers van operationele afdelingen als senior managers binnen een stafafdeling. Je zult vanuit Customer Excellence hierin begeleid worden door je eigen team. Ieder kwartaal ronden we een aantal kaizens af bij verschillende teams, met als doel om zowel de teams de kaizen methodiek te leren als daadwerkelijk impact te realiseren. Een unieke kans om collega's te helpen en direct impact op de klant te genereren!
Customer Excellence is inmiddels in het hele bedrijf te merken; van Operations & IT tot de ondersteunende functie op het hoofkantoor en in de commercie. Elk onderdeel heeft hiervoor specifieke zichtbare resultaten te delen die ze samen met afdelingen bereikt hebben. Enkele voorbeelden;

 • Particulieren: Introductie van capaciteitsmanagement op kantoor en bij Preferred Banking om proactief contact met de klant te verhogen

 • Advies- en servicecentrum: De klantvragen worden nu binnen 24 uur beantwoord.

 • Operations: Door het toevoegen van een spellingscontrole in de e-mail naar klanten is men bij Insolventie van 40% naar 5% foute e-mails gegaan.

 • Medewerkers van afdelingen die CE hebben ervaren scoren daadwerkelijk hoger op medewerkerbetrokkenheid medewerkers waar CE nog niet is geweest. : Medewerkers ervaren een nieuwe manier van werken waarbij ook de houding en het gedrag van collega's en leidinggevende continu met elkaar besproken wordt.

Knock-out criteria

 • Zeer uitgebreide ervaring met grote Lean en kaizen programma's;

 • Lean Black Belt gecertificeerd.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


5 reacties

 • Datum
  19-02-2016 11:42
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  19-02-2016 20:33
  Plaats
  Bergen Op Zoom

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  23-02-2016 09:30
  Plaats
  Heerhugowaard

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  23-02-2016 11:13
  Plaats
  Ommen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  25-02-2016 17:29
  Plaats
  Heiloo

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten