Business Controller technische projecten (Sr)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
18-02-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
60-75
Op locatie
Utrecht & Haarlem
Reacties
2
Bekeken
402
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

07-03-2016

Einddatum

07-09-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

22-02-2016 om 08:00 uur

Er zijn drie verschillende projecttypes waar de projecten en programma’s onder kunnen vallen, dit zijn: IT, Materieel en Vastgoed en Business Development. De Senior business controller projecten is het financieel geweten van projecten en programma's - gespecialiseerd in één projecttype Materieel. Hierbij verzorgt deze controller de afstemmingen met Project- en Programmamanager, in relatie tot de P&C-cyclus. De Senior business controller is veelal lokaal aanwezig als onderdeel van het project- of programmateam.

Doel van de functie

Zorgdragen voor de bedrijfseconomische beheersing van programma’s en complexere projecten binnen het domein van materieelprojecten, zodat deze binnen het budget en tijdig gerealiseerd worden.

Werkzaamheden

Je bent verantwoordelijk voor de invulling van de volgende activiteiten

 • Uitvoeren van het opstellen business plan, budget en prognose over de lopende en nog op te starten projecten Materieel.

 • Analyseren en beoordelen van complexe project- en programmarisico’s voor de Programma- en/of Projectmanager.

 • Voorbereiden van project- en programmamanagement documenten (o.a. PID, business case) en adviseren met betrekking tot lijngoedkeuring van investeringsvoorstellen (voor directeurenoverleg, Exco of RvC).

 • Analyseren en beoordelen van de voortgang van project- en programmakosten en –baten, zowel op geld, tijd, scope inclusief het initiëren van prognoses voor de Programma- en/of Projectmanager.

Gesprekken vinden plaats op 26 februari in de middag.

Functie eisen

 • Minimaal 7 jaar recente werkervaring als Business Controller.

 • Aantoonbaar recent in minimaal 3 projecten in een technische productie- en/of onderhoudsomgeving gewerkt.

 • Een goede beheersing van de Engelse taal.

 • PRINCE2 gecertificeerd of bereid op zeer korte termijn te behalen.

 • Een afgeronde WO opleiding bij voorkeur in de richting van BE/ Bedrijfskunde of Accountancy.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  18-02-2016 13:26
  Plaats
  Blaricum

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  18-02-2016 19:21
  Plaats
  Purmerend

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten