Projectleider/montageleider /engineer middenspanning en hoogspanning

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
18-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Leeuwarden
Reacties
1
Bekeken
637
Status
Gesloten

Omschrijving

Functieomschrijving

Werkzaamheden betreft projectleider/montageleiderschap en engineeringfuncties in nieuwbouw– en renovatieprojecten. Liefst werken we met mensen met een gedegen primaire en secundaire basiskennis van de complexe midden– en hoogspanning. Je werkt op projectbasis aan uitdagende systemen die ervoor zorgen dat de bestaande installaties nog beter kunnen (blijven) functioneren.

Functie-eisen

Je bent enthousiast, leergierig en hebt een elektrotechnische opleiding op liefst MTS E / WEB 4 niveau afgerond. Daarnaast heb je een VCA certificaat en ben je in het bezit van minstens Stipel HS VOP-E en bij voorkeur een Stipel HS VP aanwijzing. Bij voorkeur ook een Tennet specifieke aanwijzing op VP niveau. Hiernaast zijn voor specifieke werkzaamheden certificaten gewenst, zoals werken met een hoogwerker, veilig hijsen etc. Veiligheid staat bij jou altijd voorop! Je bent ook een echte allrounder op hoogspanningsgebied of wil dit graag worden. Daarnaast combineer je een enthousiaste en flexibele werkhouding met communicatief en organisatorisch talent. Ook ben je innovatief, klantgericht, ondernemend, resultaatgericht en stressbestendig. Je hebt ervaring met het aansturen van mensen en kunt zelfstandig projecten trekken en sturen op kwaliteit, planning en budget.

Interesse? Stuur dan je CV en motivatie

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    18-02-2016 17:41
    Plaats
    Leiderdorp

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten