Business Objects Specialist

Intermediair
Harvey Nash
Geplaatst op
18-02-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
1
Bekeken
210
Status
Gesloten
Referentie
307452/001_1455797510

Afrondingstoelichting

Beste Freelancer,

Hartelijk dank voor je reactie op onze aanvraag voor een Business Objects Specialist. Op deze aanvraag hebben we meerdere reacties gekregen. Inmiddels hebben we een selectie gemaakt en kandidaten voorgesteld bij onze opdrachtgever. Als je niet bent gebeld, ben je niet voorgedragen voor dit project.

Nogmaals hartelijk dank voor je reactie en graag tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet,
Marielle Boogaard
Harvey Nash


Omschrijving

Voor een directe eindklant in Arnhem is Harvey Nash op zoek naar een Business Objects Specialist.

Start: z.s.m.

Duur: 3 maanden+

Inzet: 40 uur per week

De afdeling IT Supply bouwt en beheert de informatisering en automatisering van de vele processen binnen het bedrijf. Binnen de afdeling IT Supply verzorgt de afdeling Application Management, APM, het beheer van de applicaties en de contacten met de applicatieleveranciers. Voor de afdeling IT Supply-APM zoeken we per direct ter versterking van het team Business Intelligence een ervaren interim BO Specialist. Fulltime in Arnhem, waarschijnlijk voor langere periode.

Functie informatie

Binnen het BO-team hebben we twee mensen die zich bezig houden met de generieke rapportages en het platform. Het werk bestaat uit het ontwerpen en maken van rapporten en het zorgen dat het BO platform probleemloos draait en up to date blijft.

Taken: Het ontsluiten en analyseren van gegevens; Het beheren van datamodellen; Het analyseren van data en omzetten van uitkomsten in toepasbare oplossingen; Het samenstellen en onderhouden van programma- en systeemdocumentatie; Het instrueren van gebruikers;

Functie eisen

De BO-specialist heeft minimaal 2 jaar relevante werkervaring en tenminste een afgeronde HBO opleiding. Vereist, ervaring met: De analyse- en rapportage omgevingen van BO XI3 en/of 4 Business Objects XI modules: Designer, Reporting WebI / DeskI en Supervisor of CMC; SQL

Gewenst, ervaring met: ETL Tool,, bij voorkeur Oracle Warehouse Builder Project- en ontwerpprocessen, bij voorkeur Prince2, ITIL en RUP. Een pre vormen: BO-certificering; kennis van de Performance Management (EPM) module van BO; kennis van datamodellering, OLAP of databases; kennis van EQM (NOAD); kennis van Oracle 10g of 11g.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    21-02-2016 18:32
    Plaats
    Heino

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten