Communicatieadviseur bouwontwikkeling Zuidas

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
18-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
30
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

01-03-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

24-02-2016 om 10:00 uur

De afdeling Zuidas werkt aan de ontwikkeling van het gebied Zuidas: een nieuwe internationale wijk van Amsterdam om te werken, wonen, leren en recreëren. Naast de bouwontwikkelingen voor de wijk Zuidas (kavelbouw en werken in openbare ruimte), zijn er ook projecten voor Zuidasdok. Zuidasdok is,kortgezegd, de ondertunneling van de A10 en een project waarbij naast de gemeente ook Rijkswaterstaat en Prorail een rol hebben. Zuidas en Zuidasdok zijn twee organisaties die nauw met elkaar verweven zijn en één communicatieteam hebben dat bestaat uit 11 collega’s. Hierbinnen ga jij het team bouw- en omgevingscommunicatie, dat op dit moment bestaat uit 2 adviseurs, versterken.

Zuidas zoekt een communicatieadviseur met werkervaring in omgevingscommunicatie die affiniteit heeft met bouwontwikkelingen en werk in uitvoering in de openbare ruimte. Jij bent iemand die houdt van een dynamische werkplek, je bent een netwerker, iemand die begrijpt dat in een project als Zuidas communicatie dé manier is om én het gebied zichtbaar, duidelijk, en herkenbaar te profileren én draagvlak te behouden voor de ontwikkelingen.

De werkzaamheden bestaan uit

 • De kerntaak van de adviseur omgevingscommunicatie is het opstellen, uitvoeren en bewaken van de communicatie in de uitvoeringsplannen.

 • Je bent daarin aanspreekpunt voor de projectmanagers van verschillende deelgebieden en –projecten.

 • Je werkt volgens de richtlijnen die opgesteld zijn voor Zuidas.

Functie eisen

 • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.

 • In de afgelopen 4 jaar minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van communicatie binnen een overheidsorganisatie.

 • In de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar ervaring opgedaan als communicatie adviseur met politieke sensitiviteit en heeft inzicht in ambtelijke, bestuurlijke en politieke dynamiek opgedaan.

 • In de afgelopen 4 jaar tenminste 2 jaar ervaring opgedaan op het gebied van omgevingscommunicatie binnen een bouwproject.

 • In de afgelopen 5 jaar tenminste 2 jaar ervaring opgedaan op het gebied van communicatie binnen een G4 gemeente (Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Rotterdam) is een wens.

 • Minimaal 2 jaar ervaring in de afgelopen 4 jaar met projectcommunicatie.

 • Aantoonbaar ervaring in het adviseren met overtuigingskracht en beschikt over goede onderhandelingskwaliteiten.

 • In staat om continu tactisch te schakelen en is initiatiefrijk en proactief.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten