Coporate Real Estate Manager

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
18-02-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
347
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

07-03-2016

Einddatum

07-09-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

22-02-2016 om 17:00 uur

Concernhuisvesting (CHV) is een regie organisatie die facilitaire diensten, dagelijks en planmatig onderhoud, aanhuur van kantoor, winkels en bedrijfsgebouwen en services uit de externe markt betrekt en levert. Het betrekken van meer standaarddiensten uit de markt zal leiden tot verdere kostenreductie en een betere schaalbaarheid, flexibiliteit en snelheid van de dienstverlening. De sturing op de keten binnen het werkproces (van klant/bedrijfsonderdeel tot leverancier) is daarbij één van de belangrijkste inrichtingskeuzes. Dat zal resulteren in hogere leverbetrouwbaarheid, betere continuïteit en meer transparantie. Contractmanagement en deliverymanagement is hierin uiteraard van groot belang. Werken binnen het CHV betekent werken in een omgeving met complexe vraagstukken en processen. Het is een boeiende omgeving met veel ruimte voor eigen ontwikkeling en initiatief.

Doel van de functie

Demand manager huisvesting is verantwoordelijk voor het tot stand komen van integrale visie op huisvestingsvraagstukken. Concept ontwikkelaar maakt een business case (inclusief investeringsvoorstellen) voor huisvestingsvraagstukken binnen de hele groep.

Werkzaamheden

Je bent verantwoordelijk voor de invulling van de volgende activiteiten

  • Onderzoeken huisvestingsvraagstuk van het betreffende bedrijfsonderdeel.

  • Maken business case afgestemd op wens interne klant (per bedrijfsonderdeel).

  • Advies geven over optimalisatie huisvesting.

Functie eisen

-Minimaal een afgerond HBO opleiding.

  • In minimaal 5 projecten recente werkervaring met huisvestingsvraagstukken in een grote, complexe omgeving (>10.000 medewerkers op verschillende locaties).

  • Aantoonbaar werkervaring met huisvestingsvraagstukken waarbij het nieuwe werken is ingevoerd.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten