medewerker ontwerp en voorbereiding

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
19-02-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leidschendam
Reacties
0
Bekeken
205
Status
Gesloten
Referentie
PR

Omschrijving

Gemeente Leidschendam-Voorburg is een ambitieuze organisatie. Dat vraagt een professionele en klantgerichte organisatie met mensen die de dienstverlening verder willen professionaliseren.

Met zo’n 74.000 inwoners is Leidschendam-Voorburg een regionale speler van formaat, die naar evenwicht streeft tussen bouwen en groen, tussen stad en land en tussen modern en historisch. De organisatie telt ongeveer 570 medewerkers en kent een open en informele werksfeer.

De afdeling
Op de afdeling Stadsbeheer cluster beheer werken ca. 20 medewerkers. Samen zijn zij verantwoordelijk voor het adviseren van de organisatie en het college van B&W. Het ontwikkelen en implementeren van gemeentelijk onderhouds- en beheersbeleid op het gebied van rioleringen, gemalen, baggeren, water, wegen, kunstwerken, groen- en speelvoorzieningen, straatmeubilair, kabels & leidingen, verkeersregelinstallaties, openbare verlichting . Stadsbeheer is een afdeling van loyale, betrokken medewerkers die zich samen verantwoordelijk voelen voor het afdelingsresultaat.

Opdracht
De aangeboden kandidaat zal worden ingezet ter vervanging van zwangershapssverlof. De aangeboden kandidaat is beschikbaar voor minimaal 12 uren per week met een flexibele uitloop naar maximaal 32 uur per week. Beschikbaarheid is vereist gedurende de periode van 14 maart 2016 t/m 14 september 2016.

De werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van kapitaal- en onderhoudswerken op het terrein van cultuurtechniek en civiele techniek. Waarbij het zwaarte punt ligt op de cultuurtechniek.

Knock-out criterium
‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten.

Criteria
Uit het CV blijkt dat de aangeboden kandidaat beschikt over minimaal een afgeronde opleiding op HBO niveau op het gebied van cultuurtechniek
Uit het CV blijkt dat de aangeboden kandidaat minimaal 3 jaar gedurende de laatste 5 jaar aantoonbare werkervaring heeft met de werkzaamheden zoals in de opdracht omschreven
Uit het CV blijkt dat de aangeboden kandidaat aantoonbare ervaring heeft met het opstellen van RAW bestekken en het opstellen van beplantingsplannen incl. opstellen van voorcalculaties, begrotingen en directieramingen
Uit het CV blijkt dat de aangeboden kandidaat aantoonbare ervaring heeft met het ontwerpen van de openbare ruimte en speelplekken incl. advisering over beheer- en onderhoud

Competenties

Zelfstandigheid
Creativiteit
Commercieel handelen
Omgevingsbewustheid
Overtuigingskracht
Kwaliteitsgerichtheid
Nauwkeurigheid

Start opdracht

14-3

Eind opdracht

na 6 maanden,

Uren per week

12-32

Reageren kan tot 2-3 met cv, motivatie en uurtarief incl. reisksoten en ex. BTW

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten