Communicatieadviseur Zuidas

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
18-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
438
Status
Gesloten
Referentie
IGB59160864

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2563 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
Wij zoeken een communicatieadviseur met werkervaring in omgevingscommunicatie en affiniteit met bouwontwikkelingen en werk in uitvoering in de openbare ruimte.

Wie?

Onze opdrachtgever is een gemeente in Noord-Holland.

U bent werkzaam voor de afdeling Zuidas. De afdeling werkt aan de ontwikkeling van het gebied van de Zuidas: een nieuwe internationale wijk van Amsterdam om te werken, te wonen, te leren en te recreëren.
Naast de bouwontwikkelingen voor de wijk Zuidas (kavelbouw en werken in openbare ruimte), zijn er ook projecten voor Zuidasdok. Zuidasdok is de ondertunneling van de A10 en een project waarbij naast de gemeente ook Rijkswaterstaat en Prorail een rol hebben.
Zuidas en Zuidasdok zijn 2 organisaties die nauw met elkaar verweven zijn en 1 communicatieteam hebben dat bestaat uit 11 collega’s. Hierbinnen gaat u het team bouw- en omgevingscommunicatie, dat op dit moment bestaat uit 2 adviseurs, versterken.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U kerntaak is het opstellen, uitvoeren en bewaken van de communicatie in de uitvoeringsplannen.

 • U bent daarin het aanspreekpunt voor de projectmanagers van verschillende deelgebieden en -projecten.

 • U werkt volgens de richtlijnen die opgesteld zijn voor Zuidas.

Eisen

 • U beschikt minimaal over aantoonbaar hbo werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald hbo-diploma.

 • U hebt in de afgelopen 4 jaar minimaal 2 jaar ervaring opgedaan op het gebied van communicatie binnen een overheidsorganisatie.

 • U hebt in de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar ervaring opgedaan als communicatieadviseur met politieke sensitiviteit en inzicht in ambtelijke, bestuurlijke en politieke dynamiek.

 • U hebt in de afgelopen 4 jaar tenminste 2 jaar ervaring opgedaan op het gebied van omgevingscommunicatie binnen een bouwproject.

 • U hebt in de afgelopen 5 jaar tenminste 2 jaar ervaring opgedaan op het gebied van communicatie binnen een G4 gemeente.

 • U hebt minimaal 2 jaar ervaring in de afgelopen 4 jaar met projectcommunicatie.

 • U hebt aantoonbare ervaring in het adviseren met overtuigingskracht en beschikt over goede onderhandelingskwaliteiten

 • U bent in staat om continu tactisch te schakelen en bent initiatiefrijk en proactief.

 • U bent iemand die houdt van een dynamische werkplek, u bent een netwerker, iemand die begrijpt dat in een project als Zuidas communicatie dé manier is om én het gebied zichtbaar, duidelijk, en herkenbaar te profileren én draagvlak te behouden voor de ontwikkelingen.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?

Amsterdam

Wanneer?

De functie is per direct fulltime beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind december 2016. Eventueel kunt u deze functie als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Hoe?

Reageer vóór donderdag 25 februari aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten