Technisch projectleider gebiedsontwikkeling

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
18-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
494
Status
Gesloten
Referentie
IGB59164044

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een technisch projectleider met ervaring met het functioneel aansturen van civieltechnische projecten binnen gebiedsontwikkeling in een complexe binnenstedelijke omgeving.

Wie?

Onze opdrachtgever is een gemeente in Noord-Holland.

Het Ingenieursbureau is de partner binnen de gemeente op het gebied van inkoop, techniek en projectrealisatie in grond-, weg- en waterbouw. Zij hebben expertise op het gebied van civiele constructies, water en deltatechnologie, stedelijke inrichting en milieu, infrastructuur en verkeersadvies en project- en contractmanagement. Met grote ambitie voor de stad adviseren en sturen zij projecten van idee tot en met de uitvoering. Naast een schat aan specialistische kennis heeft het Ingenieursbureau een breed inzicht in maatschappelijke processen, overheidsorganisatie en bestuurlijke procedures, zowel op het gebied van besluitvorming als regelgeving.

Het Ingenieursbureau houdt zich voornamelijk bezig met de complexiteit van stedelijke gebieden. Vakinhoudelijke expertise, betrouwbaarheid en kennis van de stad Amsterdam zijn hun kracht. Zij werken aan de metropool Amsterdam en zijn betrokken bij de grote en belangrijke bouwprojecten van Amsterdam, zoals de de Zuidas & Zuidasdok, Noord/Zuidlijn, de nieuw entree aan het IJ (IJsei), IJburg (landmaken), Overhoeks en Overamstel. Ook houden zij de stad op orde door het uitvoeren van groot onderhoud aan straten, bruggen en openbare verlichting.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U bent verantwoordelijk voor de complete begeleiding van civieltechnische deelprojecten binnen deze gebiedsontwikkelingen, waar sloop, sanering, bouwrijp maken, kabels en leidingen en maaiveldinrichting samen komen in verschillende fases.

 • U bent in veel deelopgaven in eerste instantie de proactieve adviseur in de planvormingsfase vanuit de techniek.

 • U borgt technische eisen en eisen vanuit beheer en verzorgt daarbij de benodigde onderzoekproducten.

 • U analyseert problemen en komt met behulp van specialisten uit uw team tot concrete oplossingen om van een mooi stedenbouwkundig idee te komen tot uitvoerbaar en beheerbaar ontwerp.

 • U schakelt daarbij snel tussen verschillende deelprojecten, ziet hun onderlinge samenhang en hebt goede antennes voor de belangen in de omgeving.

 • U onderhoudt de relatie en brengt de eisen en wensen in beeld met opdrachtgevers, de beheerders en derden (zoals kabel- en leidingbeheerders, vergunningverleners en overige stakeholders).

 • U initieert na de planvormingsfase de uitvoeringsprojecten in samenspraak met opdrachtgevers en kunt dit helder vertalen in een projectvoorstel (GROTICK).

 • U bepaalt op basis van de capaciteitsbehoefte inkoopbehoefte en stelt een projectteam samen uit de het basisteam van het betreffende plangebied.

 • U stuurt dit team aan, stuurt bij en bewaakt de voortgang en kwaliteit van het project tijdens de voorbereiding en uitvoering en kunt schakelen tussen deze fases zodat een overdraagbaar eindresultaat aan beheer ontstaat.

Eisen

 • U hebt minimaal aantoonbaar hbo werk- en denkniveau in de civiele techniek (specificatie naar maaiveldinrichting, groen, (ondergrondse) infrastructuur, et cetera). Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald hbo-diploma.

 • U hebt aantoonbare kennis van en ervaring met het functioneel aansturen van civieltechnische projecten, waarvan minimaal 4 jaar binnen de afgelopen 10 jaar binnen gebiedsontwikkeling in een complexe binnenstedelijke omgeving (denk aan sloop, kabels en leidingen, saneringen).

 • U hebt aantoonbare kennis van en ervaring met het adviseren in de planvormingsfase in de afgelopen 4 jaar.

 • U hebt ervaring met het inkopen bij externe ingenieursbureaus en kunt een uitvraag opstellen met prestatie-eisen.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?

Amsterdam

Wanneer?

De functie is per direct beschikbaar voor 32-36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind augustus 2016, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

 

Hoe?

Reageer vóór woensdag 24 februari aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten